It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

12 comentarii

 1. Foarte frumos. O compilatie reusita. +

 2. Q.E.D et Q.E.F.

  Min. 0:24 – Baliza de ocolire prin stanga.
  +

 3. Gelu, se vede ca esti vechi pe site si ai experienta in crearea de montaje. Esti un exemplu pt mine si am ce idei sa extrag din clipurile tale. Sper ca intr-o buna zi sa ajung si eu in top autori, printre cei mai buni.

  • Q.E.D et Q.E.F.

   Vei ajunge 100% in top.
   Faci un clip cu o masina care are geamul deschis, un clip cu unul care are numarul de inmatriculare murdar, etc.
   In cateva zile vei fi in top.

  • Qed et qef, nu vreau sa mai zic unde vei ajunge tu. Tine minte ca cei din urma vor fi cei dintai. Mai vorbim peste ceva vreme. Tu filmeaza acolo linistit!

  • Q.E.D et Q.E.F.

   Of of. De ce te-ai suparat? Nu e asa cum am zis eu? La urma urmei, cand postezi un clip trebuie sa ai in vedere ca vor exista si critici. Din aceste critici poti sa faci ceva constructiv, nu trebuie sa te superi.

   Apropo, azi pe langa mine a trecut o masina care avea oglinda aburita, probabil ca nu avea incalzire in oglinzi.
   Probabil trebuia sa filmez si sa postez clipul 🙂

  • Nu ma supar. Vai de mine! Pardon! Dar, te rog frumos, qed et qef, fa-ma sa-mi fie dor de tine. Te rog mult! Si chiar te mai rog: comenteaza la alta masa! Ai promisiune din partea mea, ca daca mai postezi ceva la clipurile mele, chiar si un cuvant monosilabic, iti va fi sters fara doar si poate. Ti-ai dat arama pe fatza. O zi buna.

  • Q.E.D et Q.E.F.

   „Ai promisiune din partea mea, ca daca mai postezi ceva la clipurile mele, chiar si un cuvant monosilabic, iti va fi sters fara doar si poate.”
   Tu ti-ai dat arama pe fata.

  • Qed et qef… Eu sunt baiat finut spre deosebire de tine, pretine. Mai esti si ironic pe deasupra. Initial, cand ai inceput sa postezi, te credeam altfel, dar nu-i nimic. Am terminat orice discutie cu tine.

  • @andrei Experienta in orice domeniu se castiga in timp. E unul dintre lucrurile pe care deocamdata nu ti le poate da nimeni direct si trebuie castigata personal, invatand mereu cate ceva nou. Cred ca esti pe drumul cel bun 😀

   P.S. Oameni buni, n-are rost sa ne suparam sau certam plecand de la niste discutii. Sunt filme si filme, de toate genurile, unele mai reusite, altele mai putin reusite, cu diverse subiecte generale sau specifice si pana la urma suntem aici ca sa discutam faze, nu sa ajungem la dispute personale din care nimeni n-are nimic de castigat 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!