Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Adunate de pe drumuri #60

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 30

Compilatie cu diverse faze de pe tot felul de drumuri, episodul nr. 60.

Fundal sonor: Timmo Hendriks – Aries.
Music provided by Frequency – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

12 comentarii

 1. La 2:40 iarăși am avut impresia ca e acelasi loc cu cel din clipul „Coliziune frontala”, dar cred ca m-am inselat acum.
  Frumoase clipuri. +

  • @abbb Sunt doua locuri diferite 🙂 Aici secventele sunt de pe DN1C/E58 dupa iesirea din Galgau, iar in celalalt film sunt de pe DN1/E60 in directia Gilau.
   Merci 🙂

 2. Sper ca intrebarea de la 3:14 e retorica! 🙂
  +

  • @anukoi 3:14 Mai glumim si noi din cand in cand, dar e un exemplu bun de intersectie dirijata, cu drum cu prioritate care-si schimba directia si cum se acorda corect prioritatea de trecere.
   Pe de alta parte aparitia fazei nu e chiar intamplatoare, fiind legata intr-un fel si de recenta discutie pe care-am avut-o in legatura cu/fara semnalizare pe drumul cu prioritate. Aici acesta isi schimba directia spre stanga si masinile care vireaza la stanga semnalizeaza stanga, chiar daca nu parasesc drumul cu prioritate, asa cum a spus si politistul cu care-ai discutat.
   Mai apare inca un aspect. Directia inainte este intr-adevar spre iesirea din Saliste si din acest punct de vedere intersectia se mapeaza pe acel model pe care l-ai citat de mai multe ori prin raspunsul pe care l-a primit @florin de la Rutiera. Cei care merg inainte, desi parasesc drumul cu prioritate nu semnalizeaza nimic si in plus bineinteles au prioritate de trecere fata de alte vehicule cu care se intersecteaza 🙂

 3. Ai lungit fimuletul cu intamplari prea… de exemplu secventa 2 si 3.
  La 3:05 care-i faza?

  • @alexs_ Prea cum …? Pentru secventa a doua ai raspunsul chiar in film (0:33) 😉 Pentru secventa a treia, vezi cum a reusit sa faca praf turbogiratia intre 0:52-1:05. Pentru 3:05 am raspuns mai sus.

  • Nu sunt persoana care sa aiba incredere in umanitate, dar tot consider ca abordarea unui giratoriu unele persoane le fac diferit in functie daca sunt singure in el sau nu (asta legat de Polo).
   Am inteles ce ai vrut sa transmiti prin faza 2 si cea cu intersectia.

  • @alexs_ Am prezentat aici:
   https://www.trafictube.ro/adunate-drumuri-46/ (1:48-2:34)
   modalitati de abordare a turbogiratiei de la Sibiu, de pe cele trei directii de intrare, cu explicatie cu tot in film 🙂
   P.S. Daca te uiti cu atentie, vei vedea ca la faza a doua (2:03-2:14) cei doi din fata procedeaza la fel 🙂

 4. La 2:50 nu poti sa il invinovatesti cu nimic pe cel din fata. Desi la limita, termina depasirea in zona permisa, si la momentul cand intra in depasire nu se poate vedea nicio masina venind din celalalt sens

  • @TeoLdinIasi De acord, n-am ceva de reprosat celui din fata in legatura cu depasirea. A taiat putin curba la 2:37-2:40, dar sa zicem c-am trecut cu vederea asta 🙂
   Eu … am renuntat la depasire pentru ca riscam sa ajung in zona interzisa si dupa cum se vede nu era deloc bine 🙁 Din pacate multi soferi aleg cealalta varianta, sa intre cu orice risc peste linia continua si/sau sa ignore indicatoarele de interzicere a depasirii ajungand apoi in situatii uneori chiar critice.

  • Acum inteleg. Secventa a fost pentru a evidentia comportamentul tau, si nu al celui din fata. Asa are sens, si ma bucur ca sunt oameni care mai gandesc asa. Prima data si eu am crezut asa, dar cum in general sunt evidentiate comportamentele negative… am avut tendinta sa cred ca el gresise. +

  • @TeoLdinIasi O depasire la care renunti temporar poti s-o faci mai incolo cand manevra se efectueaza in siguranta. O depasire in care te incapatanezi sa fortezi poate genera la un moment dat o mare problema 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.