It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Adunate de pe drumuri #65

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 30

Compilatie cu diverse faze de pe tot felul de drumuri, episodul nr. 65.

Fundal sonor: Mysteryos & Ex3ptions vs. Malex – Conquest.
Music provided by Frequency – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

4 comentarii

 1. @GeluCJ
  00:51-01:05
  Gropi este deja eufemism. Acelea sunt cratere în toată regula. Dar cel mai trist este cum rezolva administratorul drumului problema, montand un indicator (00:57) inclusiv pentru zona selenara pe care ai luat-o deja in partea de rulare a masinii.
  +, desigur.

  • @SP Drumul acela de langa Turda tot asa e de mult timp. Problema e ca adminul drumului … nu prea rezolva problema 🙁 Cine circula pe-acolo trebuie sa fie atent daca nu doreste sa-si repare ceva la masina.

 2. 1:20- din pacate fff multi intra pe autostrada asa cum i-ai surprins tu pe cei doi, la un moment dat te intrebi de ce mai urmeaza zona cu linie intrerupta…
  +

  • @danastra Astia si-au facut un prost obicei de taia linia continua la intrarea pe autostrada. Nu conteaza ca sunt amatori sau profesionisti, parca se grabesc sa nu-si piarda locul pe prima banda chiar daca nu vine nimeni pe aceasta!
   Daca ceva merge prost, poate sa fie si mai prost. Ma refer la nivelul urmator si anume la cei care pleaca de pe banda de accelerare direct din spatele tau peste linia continua si apoi cand ajungi in zona de intrare pe autostrada te trezesti cu idiotul in stanga ta pe B1 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!