It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

10 comentarii

 1. Tu crezi ca cei care intra pe autostrada in acel mod au vreo problema cu linia continua? Pentru ei este un „detaliu nesemnificativ”. Sper sa nu faca la fel si intr-o zona aglomerata, pentru ca s-ar putea sa iasa rau.
  Bun clip!

  • anukoi Nu, nu cred ca au baietii astia vreo problema cu linia continua. Pentru ei e ca si cum nici n-ar exista acolo 🙁
   Merci 🙂

 2. Am mai vazut zona cuprinsa intre 0.30 si 0.40 intr-un video. Foarte prost semnalizata, cel de pe B1 poate face o vizita neanuntata celor din casa/dispensar sau ce o fi acolo…

  In intersectia de la 2.56:
  -sageata de pe asfalt te obliga INAINTE dar se refera la prima intersectie (3.00) unde se pare ca e interzis (eu asa vad)
  -mergand mai departe, NU trebuie sa semnalizezi pt ca semnalizarea inseamna faptul ca ALEGI VOLUNTAR o directie preferentiala dintr-o multime de posibilitati. In cazul tau nu aveai alta optiune decat sa iti continui drumul.

  • @salex 0:30-0:40 Banuiesc ca stia cum stau lucrurile in acea intersectie deoarece a semnalizat din timp schimbarea de banda. Efectuarea manevrei a fost insa intarziata desi am incetinit pentru a-l lasa in fata si total neinspirata cand a ajuns sa faca o „excursie” pe trotuar 🙁

   Pentru intersectia de la 2:56:
   1. Hmm … nu e chiar asa 😉 La 2:49 apare un marcaj „inainte sau la dreapta”. „Inainte” inseamna sa urmezi drumul cu prioritate, iar „la dreapta” sa mergi inspre acea bretea sa-i zicem de unde „inainte” se intra la Penny sau se poate vira la dreapta pe strada urmatoare. Apoi marcajul „inainte” de la 2:58 inseamna acelasi lucru, urmarea directiei drumului cu prioritate.

   2. Da, e un caz clasic de intersectie in care urmand drumul cu prioritate desi acesta isi schimba directia spre stanga nu e necesara semnalizarea „la stanga” pentru ca nu se schimba directia de mers a vehiculului in raport cu drumul pe care circula.

   Ca idee, am prezentat in alte filme cateva cazuri de intersectii in care desi se urmeaza directia drumului cu prioritate e necesara semnalizarea datorita schimbarii directiei de mers prin viraj stanga/dreapta. De exemplu:
   https://www.trafictube.ro/parteneri-trafic-130/ 3:05-3:16
   https://www.trafictube.ro/parteneri-trafic-129/ 2:42-2:54
   s.a.

 3. 3:33- da , depasim daca vrem sa ne vada familionul la stirile Pro Tv de la ora 17:00!
  bun clip, ca de obicei, +

 4. 1:24 & 1:45
  Raspunsul este „ca pe câmp”. 🙁
  Probabil că, pe lângă împachetarea liniei continue, au şi pretenţia ca cei de pe banda I sa le facă loc.
  P.S. +

 5. Hehe, B1 e banda de viteza si la Madrid, doar ca mie imi sare „lumea” (cativa luminati) in cap, ca incurc pe B1 :)).
  Linia continua pentru unii e prea stridenta si ii cam zapaceste.
  4.14, de ce mama naibii ti-a franat!?
  Positive (+) 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!