It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Adunate de pe drumuri #73: Retete pentru accidente

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 61

Compilatie cu diverse faze de pe tot felul de drumuri, episodul nr. 73.

Cateva retete pentru accidente: lipsa asigurarii in spate la efectuarea depasirii, neasigurare la plecarea de pe loc, depasiri cu emotii peste linia continua si in zona interzisa, neacordare de prioritate, neasigurare la schimbarea directiei de mers / benzii de circulatie etc.

Fundal sonor: NCTRNL – Affections.
Music provided by Frequency:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

4 comentarii

 1. Gelu, vreau de ceva vreme să îți mărturisesc ceva: nu sunt genul de om „născut cu volanul în mână”. Nu sunt genul de om care parchează perfect drept dintr-o mișcare. Am lipsuri la capitolul reflexe, controlul mașinii, și altele. Dar încerc să compensez prin atenție, anticipare și analiza traficului.
  Clipurile tale sunt niște excelente materiale educative. Clipurile tale m-au ajutat să îmi dezvolt anticiparea și analiza traficului suficient pentru a deveni un conducător auto sigur. Conduc peste 50.000 de km pe an, fără evenimente majore, într-o mare măsură mulțumită ție!
  Sunt sigur că nu sunt singurul, așa că „ține-o tot așa”!
  Mulțumesc!

  • cosmindaniel12 Multumesc frumos pentru comentariu si aprecieri. Ma bucur sa aflu ca te-au ajutat si sper ca diverse secvente din aceste filme publicate pana acum le-au folosit si altora.
   Conteaza mult pentru cei care posteaza clipuri sa aiba un feedback (preferabil pozitiv, dar si din cel negativ se pot trage niste invataminte) si sa stie astfel ca munca lor benevola nu este in zadar.
   Dupa mult timp petrecut la volan, pe tot felul de drumuri de la macadam la Autobahn 🙂 , cred ca putem si chiar avem datoria sa transmitem ceva celor care vin dupa noi si se formeaza ca soferi.
   Poti sa inveti perfect si sa cunosti teoretic lucrurile foarte bine, insa deocamdata experienta se castiga de unul singur, circuland, observand ceea ce se intampla in jur, trecand prin tot felul de situatii si invatand permanent din asta pentru propria perfectionare.
   Drumuri bune sa ai, fara incidente! 🙂

 2. GeluCJ N-avem buton de like pentru comentarii, dar mi-a plăcut mult ce a scris cosmindaniel12 – și eu consider că sunt cele mai educative clipuri din acest spațiu 🙂 La mai multe! (că material este din belșug…)

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!