Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

22 comentarii

 1. La ultima faza era o caruta pe sens opus 😀

 2. robytza_94@yahoo.com

  La 1:23 si tu ai mers pe b2 ceva,pana ai revenit pe b1 asa ca…nici tu nu esti impecabil.

  • A mers ceva pe b2 in asteptarea eliberarii acesteia

  • 6 secunde pe B2 dupa ce a depasit pana a initiat trecerea pe B1,asta e la tine „ceva”?
   Altii dorm pe B2 minute intregi,de aia cum zici?

  • @robytza_94@yahoo.com
   In primul rand sa stii ca am tot respectul pentru cei care conduc impecabil. Eu nu am astfel de pretentii. Stiu cand gresesc si cam despre ce e vorba.
   In al doilea rand, am stat intr-adevar cateva secunde pe B2. Numara te rog si tu din momentul trecerii de camion (1:25) si pana am schimbat banda cam cate iti ies si apoi spune-mi din nou daca ti se par cumva prea multe 😉

   Daca doresti sa vezi cum arata cu-adevarat un B2 lover de autostrada priveste cu atentie secventele urmatoare:
   https://www.trafictube.ro/adunate-drumuri-2-autostrada/ 2:48-3:21
   sau
   https://www.trafictube.ro/adunate-drumuri-41-intrebari/ 0:54-1:23
   sau
   https://www.trafictube.ro/adunate-drumuri-15/ 3:20-3:44
   Probabil vei observa cu usurinta cateva diferente notabile fata de ceea ce ai vazut aici.

   verdenpom E normal, ma gandeam ca poate are pe cineva putin mai in fata pe prima banda pe care nu aveam cum sa-l vad si dorea sa treaca de el. Insa dupa cum se observa apoi din imagini altele erau probabil motivele pentru care stateau lipiti de B2 😆

   @TAIS Ma gandesc ca n-a analizat situatia cu suficienta atentie 🙂 Ai dreptate, sunt unii care cam uita de ei pe B2. Cateva exemple am pus in link-urile de mai sus.

  • robytza_94@yahoo.com

   Scuze,nu am fost atent suficient sunt primele 2 secunde la inceput,in care se vede Tir-ul ce il depaseai.

  • Iar ăsta a lui robyță!

  • @robytza_94@yahoo.com Nicio problema, se mai intampla. De aceea suntem aici: sa vedem, sa analizam, sa discutam si sa ne lamurim cat mai bine.

   @mariusRO Eh, oamenii mai gresesc uneori si nu e motiv de suparare doar pentru atat 🙂

  • robytza_94@yahoo.com

   GeluCj aveti mare dreptate,datorita acestui site si a vizionarilor abuzive,la toate clipurile, am invatat multe,cred ca peste 70%,nu le stiam,desi aveam permis😐.

  • GeluCJ Nu exagerez, dar sunt câteva persoane care comentează (că e de bine sau de rău nu contează) doar ca să apară în scenă, fără argumente și fără analiză. Nu sunt rău cu nimeni, dar nu suport comentariile aruncate aiurea, mai ales unde nu-și au rostul.

   În rest, drumuri bune!

 3. Raducioiu

  Exagerezi..

 4. adyneamtu

  In Oradea la 3:20 care e logica obligatoriu la stanga ? Strada in dreapta nu pare cu sens unic(interzis).
  Ce navigație folosești ?

  • @adyneamtu La intrebarea asta cred ca ti-ar putea raspunde mai bine cei din Oradea care au gandit semnalizarea din zona.
   In prezent folosesc MapFactor Navigator cu harti TomTom. Nimic nu e perfect pana la urma.

  • La 3:20 a dat dorelul cu mucii in fasole dupa reparatiile la termoficare. Idea ar fi sa nu virezi deoarece semaforul sta doar cateva secunde pe verde si sa nu ii incurce pe cei ce vireaza stamga(daca vorbim de o duba se schimba povestea din cauza lungimii si raza curbei mica). Pentru virajul la dreapta se poate face cu 50 de metri inainte de semafor dreapta si se ajunge tot in acea zona

  • verdenpom Multumesc frumos, e bine de retinut daca mai ajung prin zona. A fost un mic ocol, dar pana la urma am ajuns tot acolo unde trebuia 🙂

 5. Întrebare: de la minutul 4.53 autorul intră pe contrasens, rămâne aici aproximativ 15 secunde și depășește trei mașini. Nu este depășire de coloană?

  • Recordul meu este de 12 mașini dintr-o depășire. 🙂
   Ca să nu îți faci idei greșite, ei mergeau cu 60 în afara localității, și eu nu am sărit de 80-90. Doar am avut liber pe contrasens și am făcut o depășire foarte lungă.
   Nu îți interzice nimeni și nimic să depășești mai mult de o mașină odată. Nu ai voie să depășești o coloană oprită, sau o coloană oficială.

  • @KON E un fel de depasire a unei coloane de masini intalnita pe drum, insa nu in sensul legal in care este considerata contraventie si care ar putea atrage o posibila sanctiune.

   cosmindaniel12 Hmm … nu cred c-am ajuns la un numar atat de mare 🙂 Nu ca nu s-ar putea, dar cred ca n-am prins pana acum toate conditiile favorabile 😆
   P.S. Poti depasi si o coloana oprita cu conditia sa ai mai multe benzi pe sens si astfel sa nu treci pe sensul opus.

  • https://goo.gl/maps/R3qG6iYM7yt
   Pe aici a fost depășirea „12 dintr-o lovitură”. Linie dreaptă cât vezi cu ochii, fără intersecții, liber pe contrasens. Ca regulă, nu accelerez mai mult de 30-40 km/h peste viteza mașinilor pe care le depășesc, ca să pot abandona depășirea în orice moment.

  • Mulțumesc pentru explicații.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.