It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. Da.Interesant…

 2. Ochiul Nevazut

  0.31 deh… si nu este de azi de ieri, ci de ani buni. Cozile de la Sebes s-au mutat la Ab.Iulia… infrastructura… ce o fi in capul CNAIR-ului?
  +

  • @Ochiul Nevazut Veneam intr-o seara pe-acolo si dupa iesirea din Lancram am remarcat pe drum un sir lung, lung de luminite pe drum. Atunci am zis ca voi avea cca o jumatate de ora intarziere cand ajung la Cluj si cam asa a fost 🙁

 3. Infrastructura nu mai face fata de ani buni, dar „unii” au alte treburi.
  Frumoasa depasirea prin dreapta, dar si-o merita! 🙂

 4. La 3:15 se consideră legal depășire prin dreapta, nu?
  Să nu înțelegi că te critic, eu procedez exact la fel. Mi se pare foarte OK și de bun simț cum ai procedat, incomparabil mai civilizat și mai decent decât „flash-uri și claxoane”! Întreb strict din punct de vedere legal.

  • cosmindaniel12 Da, ai dreptate 🙂 Legal este considerata depasire prin dreapta (neregulamentara) pentru cine stie sa o recunoasca si nu o confunda c-o schimbare de banda + devansare.
   Sincer sa fiu nu e OK si in mod normal n-ar trebui sa ajungem la asa ceva deoarece e o manevra destul de riscanta mai ales la viteze ridicate. Insa dupa cum stim de pe drumuri unii nu sunt atenti in jurul lor, nu-i intereseaza sau pur si simplu nu stiu ori nu vor sa circule corespunzator si atunci bye-bye. Sunt de acord cu tine, e totusi ceva mai civilizata decat claxoane si flash-uri din spate pana se decide sa schimbe banda de circulatie.
   P.S. Poti sa ma critici linistit, nu ma supar. Critica indreptatita si argumentata e un semnal si un indemn pentru a schimba ceva, de obicei ca sa fie mai bine 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!