Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Adunate din Trafic Bihor Part I

Adăugat de flaviii.cj.bh
Raportează ca șters! 14

Cateva zile din traficul Bihorean

Ce mai caută lumea:
 • Solenza Trafictube

5 comentarii

 1. Regulament de aplicare a noului cod rutier (Ordonanta de urgenta nr. 195 / 2000 privind circulatia pe drumurile publice):
  Art. 152. – (1) Se interzice depasirea vehiculelor:
  …d) pe pasaje denivelate, PE PODURI, sub poduri si în tuneluri.[min. 1:57].Tocmai erai sa incalci articolul,dar te-a „salvat” partenerul de trafic din fata ta care s-a gasit sa incetineasca exact la intrarea pe pod .Recunoaste ca il depaseai in alte conditii .Pana imi raspunzi,ma abtin de la vot.

  • Linia este discontinua pe pod, normal nu se depaseste, daca vroiam il depaseam pt ca aveam viteza dar nu l-am depasit , l-am claxonat din cauza ca eram in depasire si nu mai aveam unde sa ma bag avand in vedere ca nu vroiam sa ma urc peste cel care lam depasit sau sa am un impact frontal. Intrebarea mea era ca de ce sa oprit el acolo din senin.

 2. Marcaj de tip B(lung.linie=3m;dist.intre linii=6m).De la Loganul rosu pe care tocmai l-ai depasit(min.1:53) si pana la intrarea pe pod(min.1:57),unde s-a gasit cel cu VW sa incetineasca,ai avut:10x6m+9x3m=60+27m=90 metri aproximativ.Pe care i-ai parcurs cu 65Km/ora.Deja la min 1:57,cel cu dubita de pe contrasens,intra si el pe pod.Asa ca nu prea cred ca aveai timp sa-l depasesti pe cel cu VW de pe sensul tau,cu atat mai mult daca si-ar fi pastrat viteza constanta.Tocmai aici apare raspunsul la intrebarea ta:soferul de pe VW a vazut in oglinda ca vii tare in depasirea celui din spatele lui(Loganul rosu),a vazut si dubita ca se apropie de intrare pe pod si s-a gandit (gresit!) sa incetineasca ca sa poti tu sa treci si de el.Alt motiv intemeiat nu vad,asfaltul era impecabil si pe pod si inaintea lui si nici denivelare nu era.Ma abtin sa votez.Recomandare:fii mai anticipativ,mai preventiv adica.La o faza ca asta,poti gresi numai odata.A doua oara,s-ar putea sa nu mai ai ocazia.Drumuri bune sa ai.

  • Nu cred ca acela era motivul prin care el sa oprit. Din cate observi daca te uiti atent el statea pe loc deja cand eu eram in depasire, aveam in jur de 100km/h, abia dupa ce eu am claxonat atunci el si-a continuat deplasarea, parerea mea este ca ori i-a murit motorul ori a luat pe cineva de pe acolo sau ceea ce cred eu este ca acel pod sa deschis in jur de 2 luni poate a vrut sa se uite cum e facut sau nu i-a venit sa creada ca e gata 🙂 sunt destul de atent avand in vedere ca drumul acela il fac in fiecare zi de 2 ori.

 3. Ultimul merita cel putin 2-3 rostogoliri. Poate asa ii venea mintea la cap.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.