Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Aerienii serii

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 40

Clip cenzurat… cand semafoarele nu functioneaza se opreste si creierul unora.

6 comentarii

 1. Nu stiu de ce dar mai am impresia ca intalnesc tot mai multi fara becuri aprinse noaptea. Saptamanile trecute eram la semafor, cel din sens opus mie fara becuri. Dau flash, flash flash flash pana ii vad cariile. Ce a facut el? Flash inapoi. S-a facut verde si dus a fost fara becuri.

  • Am observat si eu ca multi nu stiu de ce le faceam semne 🙂
   Dar de ceva vreme, am alta strategie… Cand vad cate unul asa, cu farurile stinse, incerc sa ii arat direct problema: le sting si le aprind rapid inapoi si pe ale mele. Varianta asta parca are un pic mai multe sanse sa ii faca sa priceapa ce le cer – cam doua treimi dintre ei si le aprind dupa ce trec de mine (probabil gandindu-se „uite si la asta, si-a stins farurile! oh, wait!…” 🙂 )

  • verdenpom: nu e doar o impresie 🙂

   DriveTM: am incercat si cu de astea… tie inca nu ti-a zis nimeni: „is automate” 😆 https://www.trafictube.ro/faruri-ba-e-noapte/

  • RebounD11: Exaaaact, fix de clipul ala mi-am adus aminte 😀
   Ea face parte din acea treime dintre ei despre care ziceam ca nu reactioneaza 🙂

  • Si ale mele’s automate dar ma joc eu cu rotita, automatul asta este 99% inutil.

  • Eu de cativa ani buni circul si ziua cu farurile aprinse, oriunde as fi. La vechea masina dadeam eu de rotita la fiecare drum, acum se aprind si se sting singure odata cu pornirea/oprirea motorului.
   Mi se pare o prostie faptul ca legea nu te obliga sa aprinzi farurile oricand si oriunde, ci doar pe drumuri europene sau autostrazi.
   O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila, chiar daca circula numai in oras. Daca am fi obligati sa le aprindem in permanenta, asta ar imbunatati mult lucrurile, mai ales in conditiile in care la noi in tara intalnesti multi care nu isi aprind farurile nici daca e ceata densa.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.