Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

7 comentarii

 1. Cu siguranta, fiecare dintre noi ar face albume intregi cu asa ceva. Sunt prea multi nesimtiti ( sa nu le zic altfel )

  ” + „

  • Cristy SB

   Nesimtiti parcati pe locuri rezervate persoanelor cu dizabilitati am mai vazut. Nu postez asa ceva. Dar sa vezi un individ care blocheaza 2 masini, care s-ar putea sa fie parcate corect, nu am mai vazut. Adica, blocheaza urcarea si coborarea din masina sau folosirea caruciorului de catre persoanele cu dizabilitati care au masinile parcate in dreapta si in stanga zonei hasurate !

 2. Ti-a fost frica sa filmezi cum trebuie? :)))) Pe net tare in clantau, iar in realitate mielusel.

  • Cristy SB

   Nu cred ca trebuie sa filmezi ostentativ ca sa educi un bou. Din contra, provoci un scandal inutil. Mai buna este postarea care este cea mai buna proba. Ce vroiai, sa-l filmez din toate pozitiile?

  • Si cum l-ai educat, tu, ma rog?

  • Cristy SB

   Chiar asta-i ideea pe care am vrut sa ti-o scot din enuntul tau initial. Astia nu pot fi educati. Au fost educati zeci de ani in mod gresit. Totul este sa se faca de ras, ca sa-si dea seama un pic ca nu este bine ce fac. Poate o sa simta un pic de rusine sau nu. Macar fata de opinia publica.

 3. ionescu.catalin7

  Cum??? toți de SB? nimic din sud? a… asta e civilizația din SB, am înțeles..

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.