It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aici am io treabă!

Adăugat de vineri12
Raportează ca șters! 108

Nesimțiți. Inconștienți.

Eu am resimțit situația de la 0:30 ca fiind cea mai periculoasa – veneam lansat cu 110 când am vazut girofarul “drumarilor”. Dacă n-aș fi fost prevăzător să reduc viteza până pe la 70, cred c-aș fi întâlnit TIR-ul exact in dreptul utilitarei, fix pe podul pe care cretinii ăia îl făceau “mai safe”, vopsindu-l…
La prima fază am încercat să arăt cu zoom-ul că acea camioneta oprise exact acolo, desi avea zeci de metri disponibili în dreapta, și că s-a pus in mișcare exact când am ajuns în spatele ei.

 

11 comentarii

 1. @vineri12 Cererea ti-a fost aprobata. Felicitari! 😀
  +

 2. Vai de curu` nostru…ala cu loganul e criminal de-a dreptul, majoritatea care fac ca el nu au cu ce sa depaseasca repede incat sa nu incurce, dar tot se baga ca melcul. Iar ultimul e penal, rar mi-a fost dat sa vad om mai prost.
  +

 3. @MihaiDun E una dintre fazele pe care nu-mi place deloc sa le vad pe drum. Esti angajat in depasire, accelerezi sa treci si deodata iti sare un „iepuras” in fata 🙁 Putina asigurare din spate, cateva secunde de rabdare si toata situatia asta poate fi evitata fara niciun stres.

 4. @GeluCJ Da stiu, te pot speria sau te pot acrosa, apoi te duci spre stanga cu oprirea intr-un copac si…sad end. Eu n-am nimic cu cei care chiar au ce sa se bage si o fac in asa fel incat sa nu iau piciorul de pe acceleratie, e ok, poate a stiut ce masina are si desi a sarit ca „iepurasul” nu m-a incurcat cu nimic, dar astia carora le ia 5 minute pana depasesc sunt incurca-lume, criminali.

 5. @vineri12 Si cate kg ai pana la urma? 😀

 6. @ mccdrive – Eu? Aproape o suta. Asta-nseamnă, firește, că am zece cai. Frumoși! 🙂

 7. Cand ma uit la clipul asta, am tendinta sa caut „x” ca sa inchid reclama de la google. 😀

 8. Putini cred ca ati observat ticoul zdrobit cocotat sus de la inceput:)

 9. Iote cretinu’ vopseste parapetu’… Nu mai bine-l lasa asa?
  Daca faci, esti cretin. Daca nu faci, esti din-ala, nenorocit, de nu face nimic si ia salariul degeaba. NU?

  • @Klaudiu – scuză-mă, dar nu înțeleg ce vrei să spui… Ar fi trebuit să cobor din mașină și să le strâng mâna? Ar fi trebuit s-accept faptul că ditai utilitara staționează pe pod e „for the greater good” și să-mi spun că o posibilă coliziune e un mic preț pe care trebuie să-l plătim dacă vrem siguranță pe șosele? La noi nu se poate face bine decât dacă facem și-un pic de rău?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!