It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Am ajutat si am patit! #Ecobike

Adăugat de animalux
Raportează ca șters! 94

Astfel de lucruri, se mai intampla. Ma bucur totusi ca am avut parte de oameni faini. Ne-am si distrat, am si ras pe cinste, dar am si tras de fieru ala vreo 3 ore :))

Vorba unui user de pe net, „Un lucru bun nu vine nici o data singur”, se pare ca am patit si eu exact acelasi lucru a doua zi :))

12 comentarii

 1. AragazCuBuleDeAer

  Esti sigur ca nu aveti magazinul comun de unde cumparati piesele ? :)))

 2. Oamenii ca tine fac lumea mai buna! Felicitari!

  PS cum pot fi in circulatie vehicule carora sa le sara pivotii in mers?

  • @bestseob nu „Sare”. De la drumurile noastre perfecte, piulita pivotului mananca filetul, si pur si simplu iese de la loc piulita…..

   Chiar si asa, nu prea poti verifica uzura filetului decat daca te pui sa desfaci toate piulitele…

  • wolfy_vali

   asa ceva se intampla numai daca nu e stransa piulita bine pe con …nu exista sa sara din cauza drumurilor proaste…e de vina spaga de la veroficarea tehnica…asa ceva se intampla din cauza delasarii soferilor.

  • @wolfy_vali poftim, ca dovada, http://i62.tinypic.com/iwumx0.jpg (nu este cea mai clara). O intamplare de amea mai veche.

   Filetul a fost ros de piulita, piulita a zburat si am ramas cu pivotul gol. exact la fel sa intamplat si aici! Doar ca la el, pivotul repsectiv era cu filetul in sus, nu in jos!

 3. De la prima masina (care am luat-o de noua) si pana la asta pe care o am acum, am schimbat pivotii o data la maxim 2 ani (si tot timpul amandoi, chiar daca batea doar unul). Cand sunt mancati, se aude un sunet inconfundabil, la viteza mica pe drum denivelat. Cred ca pivotii sunt cele mai schimbate piese la masinile din Romania… Partea buna e ca se schimba rapid si nu sunt nici scumpi.

 4. Ca tine mai rar intalniti.
  Felicitari !!!!! Sper doar sa te scoata la o bere 2,3,4…. :))

 5. Piese aftermarket, de slaba calitate+ drumuri pline de gropi=> ceea ce se întâmpla in clip. Când am schimbat după 1 an flanșele si rulmenții de sarcina la suspensia fata m-am convins ca piesele respective (cu certificare RAR si alte holograme din filme SF) sunt bomba cu ceas pe mașina. Le-am inlocuit cu repere OEM, am făcut un mic crater in buget, dar a meritat.

 6. GhiciCine

  „-Bate ceva la masina?” „-Da” „Da radioul mai tare” … :))

 7. galadragos

  Cum a luat asta ITP-ul? E retorica, stiu cum.

  Daca n-are bani de coaja, ce naibi cauta pe drumuri, vrea sa omoare pe altii ?

  • ITP-ul se poate să-l fi luat pe bune, dar in doi ani se pot întâmpla multe, mai ales daca piesele sunt de proasta calitate, iar drumurile si mai si. Daca spun ca ar trebui introdus ITP anual, îmi vor sări multi in cap. Realitatea este ca orice om responsabil cu viata lui si a celor din jur ar trebui sa își verifice periodic mașina intr-un service si in decursul celor doi ani. Cati o fac?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!