Ajutor de la Politie (nesperat)

Adăugat de Alexandru
Raportează ca șters! 35

In Austria langa Viena remorca mi-a fost blocata doua zile la rand, iar a doua oara cand s-a intamplat am chemat Politia sa ma ajute intr-un fel! Au adus cheia de rezerva de la prima masina si m-am bagat stramb de am agatat remorca … au oprit circulatia in tot acest timp, iar apoi am plecat multumindu-le frumos! Mi-a placut ca am fost ajutat si nu m-au privit cu rasism, dar padure fara uscaturi nu exista. Acesta a fost un caz bun! Ba chiar politista de pe echipaj la plecare mi-a facut semnul cu degetul de O.K. 🙂

Ce mai caută lumea:
 • maşini de poliție cheie mică

16 comentarii

 1. Cheie de rezerva ? Cum adica politia a adus cheia de rezerva de la prima masina ?

  • Unde am dormit cu o noapte inainte sa zic asa era o parcare de pamant micuta P+R (Park and Ride daca nu ma insel) Probabil au un Park Meister (un fel de administrator al parcarii din zona) desi nu era mare…dar erau mai multe…parcari de genu…acolo a mers Politia si a luat cheia de rezerva…(probabil e vreo regula sa lasi o cheie de rezerva in caz de incediu etc sa mute masina nu stiu) Initial politia a zis ca nu poate face nimic dar probabil a identificat proprietarul masinii si s-a dus acasa la sotie de a luat cheia el nelocuind departe de acolo. Ca ei se duc cu masina o lasa si se duc cu trenu in Viena la munca!

 2. Adica politia din Viena are chei de rezerva de la toate masinile ?

 3. Eu zic ca masina era a politistei :))

  • Nu era! Stiu ca ai glumit! Dar nu era! Am sunat la 112 si ei s-au nimerit sa vina acolo.

 4. „cheia de rezerva de la prima masina” = cheia de la stivuitorul cu care muta masini politia austriaca (conform translate din germana in romana )

  • Nu inteleg comentariul!

  • era o gluma, nimic mai mult, n-am inteles ce vrei tu sa zici cu cheia de rezerva a masinii, si eu am lasat masina o data intr-un P&R in Austria dar nu mi-a cerut nimeni cheia de rezerva a masinii. Pare un pic de SF sa gaseasca asa repede politia proprietarul si sa aduca a doua cheie, s-ar putea sa fi avut noroc si sa fi fost in zona, oricum, imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat. Daca incidentul ar fi avut loc la noi in RO, ori autoritatile mutau masina cu primul stivuitor(sau alt utilaj) ori ridicau din umeri si asteptai cuminte pana venea proprietarul!

 5. Deloc nu m-am simtit ofensat stai linistit! Chiar Politia mi-a zis ca respectivu a lasat masina acolo si s-a dus la munca in Viena, probabil a mers acasa la el la sotie nu stiu..important e ca m-au sunat ei pe telefon si mi-au zis ca revin cu cheia de la prima masina! Eu le spusesem sa mute 3 masini dar si cu prima masina m-am bagat stramb si am agatat remorca si am plecat.

 6. Nu cumva tu esti vinovat pt toata situatia astapt ca ai parcat invers???practicmtu ai intrat pe contrasens cand ai parcat remorca. Restu au parcat normal.

  • Nu zice nimeni sa nu parchezi cum am parcat eu. Aia era singura parcare in care am incaput (linia era discontinua) nu a fost nicio problema! Nu sunt de vina! Eu aveam descarcare la 500 de metrii mai in fata in directia camionului!

 7. pinguinu nuclear

  ” si nu m-au privit cu rasism” – atata timp cat ei sunt austrieci si tu roman nu te pot privi cu rasism. Daca ai fi arab, chinez, evreu, amerindian, etc, atunci se poate vorbi de rasism. Sau daca ar fi ei din cele enumerate mai sus. Dar pt ca facem parte din aceiasi rasa, noi si austriecii, nu poate fi vorba de rasism.

  • da, stii cam la ce ma refer, ca am venit noi si lucram pe bani mai putini ca ei. Fenomenu se vede mai bine in Franta.

 8. Doamne… atata ati comentat impotriva la omul asta 🙂 de parca chiar suntem de mai multe rase aici… a scris in limba romana ce s-a intamplat… ce Dumnezeu?:)

 9. Conținutul acestui comentariu a fost eliminat pentru că nu aducea valoare discuției.

  Echipa TT vă mulțumește pentru înțelegere.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.