Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Alooo! N-ai vazut un cal maro?

Adăugat de tutorialelogan
Raportează ca șters! 29

Geotag la prima faza:

Drept e ca avea de ocolit cativa km buni sa ajunga in acelasi  loc.

Filmez cu un Prestigio dintr-o „solnita”

16 comentarii

 1. Ce tare e tanti. 😀 Tot ea claxona.

 2. Schimba scarbosenia aia de poza.

 3. Faza cu autobuzul e discutabilă. Ea era pe banda a doua, zona cu limitare de 50, normal era ca autobuzul să încetinească și nu să se urce pe ea cu prioritatea de gabarit.

  • asa era normal, sa franeze autobuzul. dar tanti parea ca-l troleaza, mergea in paralel cu el. si ce daca este limita de viteza de 50km/h? accelerez pana la 60km/h ca sa nu incurc circulatia, dupa care intru pe banda 1 si reduc viteza.

 4. Nu, faza cu autobuzul nu e discutabilă. Dobitocul s-a urcat pe B2 fără să țină cont de nimic.
  Nu înțeleg comentariul din video. Autobuzul este tot timpul cu o roată pe B2. Unde-i timpul ăla suficient? Ce depășire? Unde era mașina mică dacă nu avea inspirația să încetinească?

  • sa inteleg ca si tie-ti place sa circuli in paralel cu camioane, tir-uri si autobuze? daca-l vezi ca merge cu rotile din stanga pe linia intrerupta, apai ori treci de el, ori stai in spatele lui, nu mergi in paralel cu el. are un motiv(neimportant care) de o tine atat de aproape de banda 2.
   si aici nu este vorba de cine are dreptate, este vorba de auto conservare. nu te bagi in fata tir-ului doar pentru ca ai dreptatea in mana 😉

  • „sa inteleg ca si tie-ti place sa circuli in paralel cu camioane”
   Ai înțeles prost.

   „nu te bagi in fata tir-ului doar pentru ca ai dreptatea in mana”
   Adică exact ce a făcut cel/cea din mașina mică.
   Ți-a venit mintea la cap și nu știi cum să recunoști că sugestia din filmare e stupidă?

 5. La mine pe Lidia ( actuala Maresal C-tin Prezan ), in fiecare dimineata pe la 5, cum las balconul deschis sa intre aer de dimineatza ;x, trec cred ca vreo 3-4 carute cu „6 cai frumosi„ si numai tropa tropa iti face capul, cand somnul e mai dulce. Ma intreb: Robu, nu ii aude ? Ca doar sta la 2 blocuri de mine. Sau el nu deschide geamul :O ? Timisoara 2015.
  +

 6. PS: Incantat de cunostinta ( la semafor la B. Cartzan ) 😛

 7. ce mult imi plac comentariile de genul „ma c*c pe ele de reguli, instiunctul de conservare e baza”… not.
  Daca noi, astia care am criticat ca s-a suit autobuzul peste tanti suntem „aia carora ne place sa mergem cu limita de viteza maxima admisa in paralel cu ceilalti”, voi ceilalti ce sunteti? aia care au prioritate de gabarit/semnal???

  • anothergxg

   atunci cand mori legal ajungi direct in rai

  • Ah, sa inteleg ca regulile de circulatie sunt doar orientative? Ne bazam doar pe instinct! Ok, am ineles. mercy!

 8. Tagma celor care se tin de mana in trafic. Fratiuere, daca tot mergi cu viteza celui de pe B1, la ce mai treci pe B2. Ca sa te tii cu celalalt sofer de mana, da?? Banda II pentru depasiri. Depasiri implica V2>V1, atunci cand V1= V2 si adormi in pozitia aia asteapta-te la: calareli, injuraturi, degete, flash-uri s.a.m.d

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.