Alti idioti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 106

Destui de putini tinand cont de aglomeratia din ultimele zile si de numarul de km facuti.

Clip cenzurat!

Clipul poate fi văzut și aici:
https://open.lbry.com/@RebounD11:4/Moartea_laudatorilor:7

8 comentarii

 1. Cea cu Passatul e pericol pe drum, daca si dupa claxoane flashuri conduce la fel. E clar ce are(sau nu are) in cap.

  • nu stiam ca poti sa educi un sofer cu claxoane si flash-uri, mentalitate tipic romaneasca

  • magnnum_carcam: nu ma observase… am vazut ca era femeie (tanara) la urmatorul semafor unde a ajuns in drept cu mine. Era cu telefonul in mana, nu am mai zis nimic ca nu avea nici cel mai mic rost.

   @george44: educatia trebuia sa o aiba deja completa pana la varsta ei, eu doar am atentionat-o, si sincer pana la asiguratul inaintea trasului de volan, macar sa semnalizeze inainte sa inceapa manevra si nu ziceam nimic. Nu cer mult sunt un om simplu. 🙂

  • @geroge44 eu daca as iesi o zi cu masina si as vedea ca imi iau 10 claxoane si 10 flashuri…as zice ca ce idioti sunt oamenii….dar daca mi s-ar intampla in fiecare zi la fel…as zice ca eu sunt un idiot..si as incerca sa fiu mai atent…asta daca nu sunt taran si fac asta intentionat…deci pe mine unul m-ar educa cu claxoane si flashuri…si am marea speranta ca nu sunt singurul…;)

 2. Dece nu ai claxonat la politie?

 3. De cati oameni ai nevoie pentru o zgarietura? DE TOTI!

  • Partea interesantă e că erau deja opriți și ieșiți din mașini în spatele mașinii mele când mergeam spre ea; am pornit motorul, camera și până atunci s-au mutat in fața mașinii mele.

   Am strigat pe geam, s-or uitat la mine ca la televizorul fără semnal, am mai spus de 2 ori se aude pe filmare. Habar nu am care era logica lor.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!