Alunecare pe zăpadă

Adăugat de miahi
Raportează ca șters! 113

A scăpat un pic de pe asfalt (nu se vedea deloc unde se termină asfaltul, din cauza zăpezii, și e și înalt) și probabil s-a speriat și a accelerat.

23 comentarii

 1. Nici sa vrei si n-o parchezi paralel asa :)) :))

 2. bombe de cauciucuri de vara, vechi

 3. Mai bine-și duce mașina la remat. Face un ban și scapă de pușcărie la o adică dacă derapează peste niște copii.

 4. o fi vrut s`o parcheze cum vazuse pe iutub..aproape i`a iesit:D

 5. Pun pariu ca masina aia nu a vazut cauciucuri de iarna in viata ei

 6. Foarte tare replica pasagerei :))
  Eu totusi cred ca individul a tras frana de mana, ca nu ai cum sa faci piruete de alea la 30 la ora cat aveati de la o curba asa de lina.

 7. Epic Fail ! 😀

 8. @Vecinu: Ba avea cum sa ia in halu asta, mai exact avea cauciucuri de vara „pana la sarma”, ca mai merg. Si a prins o portiune cu gheata, l-a bagat in maldar, si el a tras stanga + frana picior. Se vede ca avea cauciucuri extrem de proaste, ca a alunecat ca pe patinoar.

 9. un mare + pentru reactia pasagerei , dupa ce a zis „incet …” si pana la „aoleu” s-a auzit un zgomot mic probabil mana (avand inel verigheta) a prins manerul usii este ? e un instinct din cate am remarcat la femei sa se prinda ba de bord cu unghiile ba de manere :))

 10. @x: Zgomotul e facut de mine cand am aprins avariile, ca mai era lume in spate si nu stiam cum se opreste nenea. Inregistrarea e facuta cu un FlyCamOne eco (http://www.flycamone.com/), luata pentru ca e foarte mica si se poate prinde cu ceva munca in spatele oglinzii (ma enerveaza chestiile atarnate de parbriz). N-am avut timp de montaj, asa ca momentan e pus pe bord, la 10 cm de butonul de avarii. Microfonul e foarte prost (tone de zgomot pentru ca aerul care batea in parbriz dadea direct in el) iar inregistrarea e PCM la bitrate slab. Avantajul principal e greutatea (17 grame fara acumulator), e facuta pentru pus pe aeromodele, nu in masina.

 11. Combinatia perfecta: „slick-uri”, franele consacrate+ panica. Bine ca nu a fost nimic grav. Oricum e bine ca „polutia” ii si controleaza la cauciucuri si ca itp-ul se da pe bune 🙂

 12. am reusit si eu o schema similara… da cu frana de mana, drum gol la 30km/h. PE URMA M-AM CALMAT!

 13. Nu aveam mai mult de 35km/h. E suficienta o schema de-asta ca sa mergi ca ariciu’ pana iesi de pe zapada. Bine ca s-a intamplat acolo, unde era drum drept, ca la 500 de metri mai incolo incepeau serpentinele, care erau la fel de bine „curatate”.

 14. o fi vrut sa-l impresioneze pe cel din dreapta si a tras frina de mina 🙂 +

 15. Unde gasesc modelul ala de camera in Romania? Mersi.

 16. Nu se găseşte în .ro, a existat o firmă de modelism care le importa dar au renunţat. Eu am luat-o de pe amazon.de, vreo 40€ cu transport cu tot. Acumulatorul e separat. Momentan folosesc 4 acumulatori AA. Se poate alimenta la 5-6V (ca servo-urile de aeromodele sau USB) sau 3.3V (acumulator LiPo/LiIon).

 17. Nu cred ca a facut intentionat… doar sa fii dobitoc sa incerci figura asta cand ai trafic din spate , 2 masina in fata parcate.
  Asta si-a folosit toata ratia de noroc pe iarna asta. „+”

 18. Eu cred ca asa parcheaza el de obicei masina cand se duce la biserica :).

 19. bulan.de.cluj

  asa o vrut sa parcheze,cu fatza de unde o venit…+++

 20. +, daca avea salar isi cumpara si alta masina si cauciucuri. Asa ca multumitii lui Boc si lu Base…altfel numai vedeam clipu asta :))

 21. mai cu stiinta , mai cu noroc a pus-o bine langa sant :)… si nu s-a potolit sa o lase mai moale , doar era sa o pateasca inca din prima faza .

 22. Iarna pe ulitele patriei in vehiculul mioritic . Pe mine m-a aruncat viscolul intr-un sant cand aveam dacia cu tot cu cauciucuri de iarna . Dar nici cu passatul nu mi-e rusine cand prinde o pala de vant din lateral pe gheata se duce de nu are treaba . In cazul de fata banuiesc un repartitor de frana blocat spre inexistent :))

 23. Empire Dorin

  priceless..+ pentru curaj=))) !

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.