It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Am greșit?

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 11

Am trecut pe roșu? Eu zic că nu, voi ce ziceți?

5 comentarii

 1. Harvey_Specter

  Plictiseala multa? Erai imbracat in albastru?

 2. „Am trecut pe roșu? Eu zic că nu, voi ce ziceți?”
  Ai trecut pe rosu, chestie evidenta daca nu esti daltonist.

  Daca aveai voie sau nu e alta discutie, si pentru ca esti in Danemarca, ai voie cand faci dreapta. Cu gresitul presupun ca la asta te referi, ca la modul general, ai si gresit…

  • Cum am gresit la modul general?
   Si apropo nu peste tot ai voie sa faci dreapta daca e rosu semaforul, doar unde este indicatorul aditional ai voie.In clipul asta sunt 2 indicatoare care imi dadeau voie sa fac dreapta.

  • „Cum am gresit la modul general?”
   Nu dezvolt aici… e vorba de abordarea ta nu de ceva particular acestui clip, ti-am mai spus si in trecut, nu e nimic nou.

   „Si apropo nu peste tot ai voie sa faci dreapta daca e rosu semaforul, doar unde este indicatorul aditional ai voie.In clipul asta sunt 2 indicatoare care imi dadeau voie sa fac dreapta.”
   Nu am spus ca poti peste tot in Danemarca, dar nu stiu (eu nu stiu, nu zic ca nu exista) alta tara cu reglementarea asta pentru biciclete sau pt orice vehicule in Europa.

   Experienta mea cu tari in care biciclistii au super-puteri in trafic nu e una fericita. In Danemarca am vazut ca sunt doar multi nu sunt neaparat nesimtiti, acolo am avut eu doar „ghinionul” se pare sa stau cazat in zona in care dupa o anumita ora se ambalau motoare si se faceau liniute cu start dat la claxoane. (la cateva – putine – sute de metri de parcul Tivoli). In Olanda in schimb am umblat cu carje jumate de concediu din cauza unor biciclisti imbecili care au trecut pe rosu depasind pe cei care stateau la semafor pe trotuar. Ei fiind doar cei pe care nu am mai reusit sa ii evit… si desi a venit politia, nu au fost sanctionati, doar legitimati… eu fiind avertizat sa fiu mai atent.

   Sunt pentru orice imbuntatire la noi in calitatea infrastructurii pentru biciclete si avem exemple daca se vrea. Dar as vrea sa nu ajungem ca Olanda si sa transformam soferii de BMW stereotipici in biciclisti.

 3. eu zic ca tu ai gresit, restul cred ca nu !!! Tu vii dintr-o tara unde la culoarea verde pentru pietoni, te asiguri bine, inclusiv la cei care coboara de pe trotuar cu masina pe trecere, si apoi traversezi. Daca te inveti cu tot felul de reguli decente si de bun simt orice vizita acasa la parinti, prieteni etc te va face victima aici. In cel ma bun caz scapi injurat si afli ca familia ta are diverse trasaturi sau primesc urari. Glumesc si eu sper sa nu te superi!
  Orasele cu o calitate buna a vietii sunt cele cu un transport public in comun bun si cu optiuni pentru mijloace alternative, cum ar fi bicicletele desi ele sunt foarte incurajate pe acolo nu alternative. Eu asta cred. Plus mersul 30-40 de minute zilnic cu bicicleta (asta este media mea) este ca un mers la sala de intretinere altii dau bani buni pentru asta 😀

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!