It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

11 comentarii

 1. doctor faust

  asa fac romanii, pe unde se duc isi dau in petic. de-aia are romania reputatia pe care o are, din cauza celor ca tine mutati prin alte tari care fac asa.

 2. Eu sunt convins ca habar n-ai, vrei sa pari mai inteligent decat esti 😉 Am mai observat comentarii de la tine care n-au nici o treaba cu realitatea.

  • doctor faust

   eu sunt convins ca esti prost convins, sau convins prost. tu alegi ce varianta vrei. de obicei cand te bagi in troaca te mananca porcii. faci stanga de pe o banda de dreapta si postul meu era pur ironic. indiferent ce-ai fi facut, nu era nicio tragedie. era o ironie de trollat. in loc sa lasi prostii sa se bage la inaintare sari cu capu’ inainte, fara casca, si te apuci sa aiurezi, „danezule”.

   hai succesuri la livrat scrisori si big-meci! nu te mai deranjez.

 3. Hai ca am presupus bine, sa te lamuresc;) ,greseala mea nu era ca am facut stanga. Sageata aia de pe jos se refera doar la masini pentru biciclete nu are treaba, eu trebuia sa merg pe pista aia albastra si sa ma opresc unde era doamna aia pe bicicleta, acolo era un semafor pentru biciclete. Acolo am gresit si am trecut pe rosu. Si apropo vezi ca pedalam in timpul liber 😉

  • Super tare!
   Deși am văzut-o pe doamna oprită acolo, nu am observat semaforul roșu (nu știam de ce stă), am văzut doar faptul că nu te-ai încadrat corect. Uitându-mă de mai multe ori, devine clar ceea ce spui.
   E un test pentru mulți români de pe la noi, nu doar de legislație rutieră… bravo!

  • „Fauste”, aroganța asta o să îți iasă pe nas într-o zi – doar zic, nimic mai mult.

 4. Mai ploua mult pe acolo? Cum rezisti ?

 5. Te-a falusat doctorul 😂
  Tu crezi că degeaba se numește Doctor Falus?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!