Am SUV nu ma asigur si nu semnalizez!

Adăugat de STF
Raportează ca șters! 45

Da , stiu ca am semnalizat cam din scurt si ca a fost gresit din partea mea sa ma opresc , dar nu m-am putut abtine.

8 comentarii

 1. Ai procedat foarte bine.Asta e Rromania si astia sunt meltenii care o reprezinta.

 2. @STF El te-a claxonat dupa ce-ai iesit? Se vad clar si flash-urile, primul la sec. 34.8, al doilea la 35.2.

 3. @GeluCJ, nu , eu l-am claxonat cand a iesit , el m-a claxonat cand m-am oprit.

 4. @STF (3) Dupa ce a iesit peste tine, mai da si flash-uri. In cazul asta si-o merita. Cu conditia sa ai in spate si o mica distanta de siguranta, nu stii cum/daca reactioneaza melteanul, mai ales ca este cu muschii umflati.

 5. avand in vedere ca tu ai iesit imediat din spatele lui puteai sa dai semn de bun simt sa il lasi. chiar am boala pe faze de genul asta. lasa-ma si pe mine omule, ca doar amandoi eram colegi de suferinta. nu. tu te-ai infipt in claxon. mai ales ca era cu ditamai masinoiu. ce o fi vazut ala in oglinzi, nu se stie.
  nu neaparat ca ar avea dreptate, dar si tu puteai sa fii mai domn.

 6. @STF nu te mai pune la mintea fiecarui sofer, nu stii ce ceafa lata coboara la tine din SUV

 7. @tomita m-am infipt in claxon pentru ca era sa intre in mine , ii mai lipseau cativa mm, a fost prea din scurt sa il las , era sa ma ia din lateral , intelegi?Daca ar fi semnalizat as fi stiut ce intentii are si l-as fi lasat. De aceea este important sa semnalizezi.
  @ady a cobarat un tigan cu ceafa lata dintr-un X5 la mine. Ce crezi ca am facut? Am incuiat usile 🙂

 8. ca sa fiu in spiritul perioadei pt care toti ne pregatim (eliminarea cat mai multor ceafa-lata: porci) am o intrebare.
  un asomator poate fi achizitionat de oricine?
  pt ca asomatorul este foarte bun si chiar recomandat impotriva „ceafa-lata”. de ce sa nu avem si in masina un device pt ceafa lata. in zilele astea chiar nu fi nimic neobisnuit sa porti asa ceva cu tine >:)

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.