It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ambitiosul

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 96

Ambitia costa… doar el ne poate spune cat.

Clip publicat cu ocazia acestei stiri proaspete: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1282057435490170&id=294225250940065

Cale pe care urez si Politiei Rutiere o desfiintare brusca si dureroasa, nu de alta, dar sunt sigur ca stiau ca se vor ridica restrictiile si ca sunt ultimele ore in care mai pot prinde ceva, dar nu i-am vazut raspunzand la sesizari despre niste situatii periculoase sau supraveghind zone cu risc de multa vreme deja.

4 comentarii

 1. Ma mir cum de n-a accelerat la 0:53, poate pentru ca avea masina in fata, dar astia in genul lui bagau talpa si iti taiau fata asa frumos.
  Si totusi, cum iti permiti sa-l depasesti? Asa tupeu pe tine…

  • Sincer cred ca nu avea incredere in masina cat avea orgoliul, poate chiar simtea ceva la ea sau era doar limitare psihlogica, dar accelera pana pe la 180 (aproximez eu de la 160 😆 ) si frana… in curbe se apropia de marginea benzii sau trecea peste (vezi faza cu prima incercare de depasire) si frana foarte tare cand se apropia de trafic.

   Eu efectiv am mers cum merg de obicei pe tronsonul ala de autostrada constant intre 150 si 160 cand si unde se poate daca nu ma grabesc sau nu merg la consum (ultima nu s-a intamplat de foarte mult). Dar garantez ca acele curbe pe uscat pot fi tinute pe mijlocul benzii cu o masina teoretic mai putin sportiva decat acel BMW cu 180 la ora fara vreun stres.

   Partea mai interesanta a clipului si motivul pentru care l-am postat e stirea…care vine la ~1 zi de la eveniment. Adica politistii aia care garantat stiau ca de a 2-a zi se ridica restrictiile (care restrictii zice-se erau pentru reparatii, eu nevazand niciodata vreun utilaj pe acolo de cand s-a deschis si merg rezonabil de des) au iesit la ultima ciupeala, minim de efort maxim de confort: la intrarea/iesirea cea mai apropiata de sectie, pe limitare temporara la 60 la ora cu trafic de carantina/stare de urgenta, dupa ce am trecut de politie prima masina pe care am vazut-o in orice directie a pe sensul ala a fost peste vreo 15 km. De unde si urarea din descriere.

 2. Si capusele au iesit la supt, tule’ muma-n cwr cum vor ei salarii marite.

  • Tinand cont de momentul in care s-a intamplat… cred ca au plecat la colindat („Domn, Domn sa-naltam!”) 😆 Maxim cu plugusorul, pe principiul „stati putin si nu manati” 🙂 Nu stiu daca or primit bani sau dulciuri, dar de carne nu mai duc lipsa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!