It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ambuteiaje pe Transfagarasan

Adăugat de adiraul
Raportează ca șters! 24

Circulatie bara la bara pe Transfagarasan, sambata 16 august pe la orele 16-17.
1. Balea Cascada;
2. Balea Lac.

10 comentarii

 1. sambata 16 august pe la 16-17 ora

 2. siegfried

  Sambata tot pe data de 16, la ora 12-13 tot la fel a fost… au fost probleme pe ambele sensuri

 3. E un semn bun aglomeratia! Inseamna ca turismul national merge!
  😛

 4. asa se intampla cand se viziteaza muntele in slapi (sau sandale) :).
  Ce bucurie pentru unii : merg la munte sa manance (mici, gratar) si apoi sa fie nervosi ca nu se misca mai repede cel din fata.
  Oricum, sa vedem partea frumoasa a lucrurilor : circulatia lenta permite admirarea peisajului.

 5. La tag-uri vad si „lipsa parcari”. Uite, pe asta nu o prea inteleg la romani: vrei sa ai sosele precum transalpina si transfagarasan sa nu faci 10 ani intre doua puncte din tara, sosele facute pe margine de prapastie, si apoi se gasesc tot felul de idioti de weekend care sa vrea acolo zona de agrement si facilitati ca-n statiunile de pe litoral.

  Gratarismul ar trebui cu desavirsire interzis in zone care nu sint amenajate, si in astfel de zone nu prea ai cum sa amenajezi corect si eficient asa ceva.

 6. @tudorb Cica le zice „pantofari”. Ce ma distreaza cand ii vad iesind de la salina dardaind si cu buzele vinete de frig, coborati in slapi si tricou. Sunt neamuri cu aia de a fost pozata ieri cu un buchet de flori de colt.

 7. @adiraul: poti sa ne faci o mica descriere a starii drumului? L-au mai asfaltat, tot asa de proasta e partea dinspre Arges? Multumesc!

 8. @MosTeaca Am fost doar pe partea cu Sibiul

 9. @MosTeaca: am fost până la Vidraru dinspre Sibiu. Drumul e bun până termini de coborât partea de drum de munte. După ce dai de pădure, sunt denivelări și vreo câteva gropi de astea mici. Oricum, probleme relativ minore dacă mergi pentru a admira zona, nu pentru timpul scos pe probă specială. Mai deranjante au fost mizeriile cărate de ploaie pe drum decât drumul în sine. Mi-a depăsit așteptările la câte povești de groază erau pentru „partea din Argeș”. Asta în condițiile în care am suspensii destul de rigide.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!