It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Amenda parcare

Adăugat de lupimaudk
Raportează ca șters! 28

Căt de ușor se poate rezolva problema parcărilor. Eu consider că ridicarea nu este o soluție bună, Amenzi tot timpul si numarul celor care parchează aiurea va scădea.

Ce mai caută lumea:
 • amenda pentru parcare

10 comentarii

 1. Cristy SB

  Ar fi o varianta buna. Dar parca ne uitam la filmele americane unde au unii teancuri de amenzi neplatite 🙂 si nu stiu aia cum sa-i apuce pentru a plati amenzile.
  Dar aia bogati care au facut banii cu nesimtire maxima si beizadelele lor tot asa vor parca.

  • doctor faust

   ti se pare tie ca nu stiu cum sa-i apuce, problema in state e alta. nu e orice parlit rupt in c*r ca la noi „propritar” de case, terenuri, masini si nebunii – aia care aduna atatea amenzi au probabil contul bancar ~ 0 si primesc salariu cash, salariu care merge pe chirie, masina nu au, fie e inchiriata (lease-ul lor nu e ce se intelege prin leasing la noi dar ideea e aceeasi, nu e el proprietar) sau e un cazan de cateva sute de $, bunuri imobile ~ 0 => executare silita ciuciu => de-aia unii, foarte multi, ajung direct „sa send some time inside”. sau ajung pe la rude si executa ce pot, daca au ce.
   la noi ar fi parfum, 1,2,3 case, 1,2,3 masini, terenuri, nebunii..te-ai „indestula” zilnic. dar daca nu vrea nimeni…

 2. Eu dimpotriva. As face contact cu 100 de firme de ridicare a masinilor, mai ales in Bucuresti. Prea s-au invatat multi cu curul la masina si incearca sa o parcheze la 1 metru de locul unde au treaba…daca ar putea, ar intra si cu masina in magazin sau cladire..dar n-au loc.. Am avut-o si eu ridicata o data mai demult, pentru parcare prea apropiata de trecerea de pietoni. Acum, daca am nevoie undeva si vad ca as deranja daca as parca acolo, nu mi-e greu sa dau o tura pe strazile apropiate ca sa gasesc un loc de parcare bun si apoi sa merg pe jos 5 min. Ma bucur ca au inceput iar sa ridice masini.

  • „daca ar putea, ar intra si cu masina in magazin”. Am vazut de atatea ori, in special la intrarea in unele magazine Mega Image: parcate fix in usa magazinului de abea puteai intra ca pieton. Noroc ca magazinul are usa ca altfel chiar intrau inauntru.

  • doctor faust

   sau intrarea in orice benzinarie. 99% dintre cretini nu-si pot lua o apa un pachet de tigari cafea sau o tura la buda fara sa puna masina fix in usa, uneori blocand iesirea de la unele pompe.
   asta in conditiile in care multe benzinarii au loc cacalau de oprit, desenat sau nu.

  • Amenda pentru parcare neplatita e una, ridicarea masinilor care blocheaza circulatia, e alta. Pentru parcare neplatita nu sunt de acord cu ridicare, nici cu imobilizare. Pentru parcarea aiurea, da, masinile ar trebui sa fie ridicate, sa nu blocheze intersectii, trotuare, trecerile de pietoni, etc.

 3. Si chestia asta cu parcari cu plata mi se pare o idiotenie. Multe sint facute tocmai in jurul primariilor, prefecturilor, spitalelor, adica unde are omul stricta nevoie. Sau in zonele turistice… veniti fratilor cit mai multi turisti, că ne este foame, dar veniti cu trenul sau cu RATA, ș-apoi să vă jupoaie taximetristii, să tîrîți de bagaje pină va iese pe nas, ca parcarile toate prin statiuni sint cu plata. Sa ma tot astepte sa vin…

  • Dacă nu ai 15 lei să-ți plătești parcarea pe o zi exact pe tine te așteaptă ăia din zonele turistice. 🙂

  • Mai Sandule, am intimplator niste bani pe care nu vreau sa-i dau degeaba, pe niste marcaje trase cu bidineaua, fara despagubire/responsabilitate daca iti fura cineva ceva din masina. Si nu ma duc in concediu de doar o zi, sa pierd 2 zile pe drum, ci ceva mai lungi, sa ma recreez intre voiaje. Nu vreau sa stau cu stresul platii parcarii de 2-3-4 ore pe unde ma duc, pe la diferite obiective turistice, ci sa fiu relaxat.

  • Măi Jeane, nu am zis că stai o zi ci că e doar 15 lei pe zi.
   Și nu se plătește doar pentru vopseaua aia de pe asfalt.
   Dar cu idea asta confirmi că faci parte dintre ăia pe care chiar și majoritatea turiștilor ar vrea să stea acasă, nu doar ăia care stabilesc tarifele de parcare.
   Deci nu pot decât să te felicit. Faci foarte mulți oameni fericiți.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!