It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Amenda si permis suspendat

Adăugat de TraficTubeVL
Raportează ca șters! 74

Un videoclip mai vechi.

Ce mai caută lumea:
 • blog permis suspendat

29 comentarii

 1. Asta parca a mai fost, cat despre celelalte postari nu inteleg de ce nu le-ai pus intr-o singura postare.

 2. Tag-uri si zile si celor care nu stiu povestea cum s-a terminat (sau fa un link spre forum unde ai prezentat-o prima data), sa afle si cei care zic ca nu se accepta filmarea de pe camera ca proba pentru ca nu ar fi camera omologata.
  +

 3. a fost mediatizat clipul pe la toate televiziunile :D…acum ca s-a terminat ne poti spune si tu care a fost deznodamantul?

 4. si eu stiu faza…dar nu stiu deznodamantul…puneti un link sau faceti un rezumat 😀
  dupa spusele lui RebounD11 inteleg ca s-a incheiat in favoarea lui TraficTubeVL…ceea ce mi se pare absolut normal

 5. Se interzice oprirea voluntară în următoarele situaţii:
  […bla bla…]
  – în dreptul marcajului continuu, în cazul în care conducătorul altui vehicul care circulă în acelaşi sens cu el, ar fi obligat să treacă peste acest marcaj;

  Deci domnul inutilitist se poate duce acasa si sa-si descarce arma in anus pina i se goleste incarcatorul, dupa care paote sa umple cu sare si sa repete operatiunea, ca legea nu o cunoaste.

  Mai exact, nu tu erai cel sanctionabil, ci animalul care a oprit acolo si te-a fortat sa treci peste linia continua. Ca nu puteai sa stai 2 saptamini pina termina ala de lins pitipoanca in scara blocului, si pe deasupra masinile astea de pe la noi nu stiu sa depaseasca.

  Sa le dorim si avariatului si masinii de inutilitie pana pe cel putin 2 roti pe ploaie torentiala prelungita.

 6. Nici eu nu stiu deznodamantul, faza o stiu de mai bine de un an jumate, nu vad rostul repostarii fara un update in ceea ce proveste informatiile.

 7. se stie deznodamantul de prin octombrie-noiembrie anul trecut.

 8. @florin: unde? da-ne si noua link sa nu murim prosti 🙂

 9. PCT is back! Dar vrem material nou!

 10. TraficTubeVL

  Procesul s-a incheiat in favoarea mea, clipul a fost vizionat, in ciuda tuturor punpicuristilor care ziceau ca camera nu e omologata.

  Ora estimata: 09:00
  Complet: Civ C6A
  Tip solutie: Amână cauza
  Solutia pe scurt: în vederea vizionării DVD-ului ce constituie probă în dosar.
  Document: Încheiere de şedinţă –

  „Am castigat” anularea procesului verbal, s-a facut recurs iar Tribunalul Valcea a respins recursul.

  Ora estimata: 08:05
  Complet: Complet amanare pronuntare
  Tip solutie: Respins recurs
  Solutia pe scurt: Respinge recursul. Irevocabilă.
  Document: Hotarâre –

 11. Era de asteptat, insa tot te-au pus pe drumuri aiurea aplicind legea incorect.

 12. @ruhe – nu puteam sa-i iau omului satisfactia…

 13. TraficTubeVL

  Vezi ca te cheama ca pe mine. 🙂

 14. Intrebare
  Dupa ce un judecator a decis ca ai dreptate, se poate face plangere penala politistului pentru abuz in serviciu? Sau ei nu platesc daca fac tampenii?

 15. @kronos Buna remarca.

 16. Cat de mult ma bucur, m-ai razbunat si pe mine! 😀
  Am patit ceva similar in Rm. Valcea cand aveam vreo 19-20 de ani.

 17. Scoatem mortii din formol ? Hai si cu ala de la pasajul Baneasa !

 18. tu esti, PCT-ule !?
  haha, acum inteleg voturile 🙂
  ma bucur ca ai castigat, asa era si logic

  clipul asta nu ti-l mai votez, l-am votat atunci, lui PCT 🙂

 19. @kronos – nu inteleg despre ce abuz vorbesti… agentul a aplicat regulamentul, a fost o depasire peste linia continua si este total acoperit de legislatie. treaba politiei oriunde in lumea asta e sa aplice litera legii, interpretarea in spiritul ei este atributul exclusiv al judecatorilor.
  normal, e in interesul tuturor ca agentul sa decida in spiritul legii pentru a evita pierderea de timp. problema e ca unul fara martor/camera ar fi avut sanse de succes infime. din pacate, cade prea mult in sarcina omului de rand sa-si dovedeasca nevinovatia/forta majora si prea putin in sarcina autoritatilor.

 20. I: Ce fac 4 politisti intr-un Logan?
  R: Se cearta care sa stea la geam.
  Ce sa le faci… au vrut ei neaparat sa iti gaseasca ceva. Iata inca un motiv in plus pentru care sa ai camera!
  Drumuri bune. +

 21. @florin – Esti militian? Omul asta a pierdut timp si bani pentru ca un militian idiot si cretin a constatat o „grava” infractiune si nu ii iesea numarul de amenzi pentru a se intoarce fericit la sectie. Situatii ca aceasta sunt la ordinea zilei si ar insemna sa ramanem toti fara permis si sa vedem in trafic numai militieni care sunt mai presus de lege iar pentru ei nu exista lege. Ei ne sfideaza in trafic in fiecare zi si tu le iei partea …

 22. @bill – mai la ordinea zilei decat numarul de grave infractiuni practicate de soferii romani? sunt o mana de oameni, nu toti gresesc si oricum sunt infinit mai putini situatiile cand ne sfideaza comparat cu numarul de nesimtiti din traficul cotidian.
  si nu, nu sunt politist, dar intotdeauna privesc o situatie de la o distanta care sa imi ofere o perspectiva corecta asupra lucrurilor. exces de zel, probabil… abuz? in nici un caz.
  eu unul nu mi-am luat camera de teama abuzurilor agentilor de rutiera, ci pentru talentatii nostrii colegi de trafic si firmele de asigurari care se eschiveaza de la recunoasterea culpelor.

 23. @florin- am zis militian, nu politist. Politistii sunt alceva,fac parte din alta categorie, ceea ce tu nu esti……. si nici nu vei fi vreodata.

 24. @ florin – exact din exces de zel se întâmplă multe abuzuri. Cele două noțiuni nu se exclud, dimpotrivă. Aici vorbim clar de un abuz. Despre DOAR exces de zel vorbim în cazul recursului la anularea procesului verbal.
  Cât despre faptul că polițiștii sunt „o mână de oameni” – dacă-s atât de puțini nu ar fi mai logic să nu piardă timpullor/timpul nostru/banii contribuabililor cu astfel de situații?

 25. @bill – am o deosebita apreciere pentru argumentele sub forma atacurilor la persoana
  eu unul nu folosesc termenul militian doar din placerea de a jigni o categorie profesionala

 26. @florin – desi probabil s-a mai discutat si in postul original politistul nu a aplicat litera legii asa cum sustii tu. Un politist care aplica legea trebuie sa o stie mai intai. In cazul de fata daca stia codul rutier stia si de articolul 132: http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/hotararea-guvernului-nr-1391-2006/#art132

  Cum nu a stiut, e doar un militian care a abuzat

 27. Mai mult decat atat, trebuia sa stie Art 142 litera h) care zice clar:
  Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor: .. în dreptul marcajului continuu, în cazul în care conducătorii celorlalte vehicule care circulă în acelaşi sens ar fi obligaţi, din această cauză, să treacă peste acest marcaj;

 28. foarte frumos, felicitari ca nu ai injurat etc etc. si ai aplicat calea legala. Cu politistu n ai ce sa vorbesti. semnezi si dai in judecata. Trebuia sa vorbesti cu avocatul sa si puna un onorariu destul de mare si sa iei bonuri de benzina, invoiri de la munca etc etc. la cheltuieli de judecata.

 29. Sper ca domnul politist cu creierul cat o nuca, impreuna cu colegul, au primit o mustrare..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!