It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Amestecate din trafic (19)

Adăugat de Tictac
Raportează ca șters! 30

Descrierea in clip desi majoritatea fazelor nu necesita explicatii suplimentare.

Ce mai caută lumea:
 • trafictube constanta

11 comentarii

 1. @Ferat Geoschun: de pe banda de inainte si m-am incadrat pe banda 1 fara sa incurc pe nimeni. Banda 3 uneori e foarte aglomerata si blocheaza traficul in spate. Nu e chiar crestineste dar toata lumea are de castigat.

 2. La prima faza nu vad nici un semn de circulatie pe acolo. Geotag?

  • 44.134717, 28.620837 in google maps.

   nu e semnalizat ca si giratoriu insa e rotund in mijlocul intersectiei, instinctul (meu) e sa ma comport ca in giratoriu.

 3. Am scos fițuica cu userul și parola doar ca să-ți spun că maimuța iritată de la 0:15 era deja în sens înainte să intrii tu.

  • @tibike – in caz de accident o sa rada politistul de tine. ala nu are ce sa caute in giratoriu pana nu trece masina din fata… cand e in dreptul lui, omul deja a intrat fara drept in intersectie, iar autorul e intrat corect.
   @tictac – prea multe taguri, pune si tu doar Constanta, stim la ce sa ne asteptam, nu dezamageste niciodata

  • @florin – Imaginează-ți 2 benzi marcate în giratoriu și maimuța deja intrată pe B1 și așteptând să se încadreze pe B2, și dă-ți seama că nu se schimbă cu nimic ecuația.

  • nu ai voie sa patrunzi in giratoriu daca e clar ca exista o masina careia trebuie sa-i acorzi prioritate… daca ala de pe banda 2 vrea sa schimbe pe 1 si tu bagi botul. aaah, ca o mai practicam in spirutul fluentei e alta treaba, dar nu trebuie sa uitam sa si acordam prioritate… in cazuri de genul asta pici de fazan daca te-ai bagat.

 4. @Tictac 0:47 Descurcareti politisti. Stop-cadru: MAI vs. BAI, castigator MAI 🙂
  2:09 Tipul a ratat la mustata un concediu de 60 zile, poate facut chiar la mare … dar nu la volan 🙂
  +

 5. @Tibike – nu avea maimuta prioritate, el are cedeaza, eu nu aveam nimic venind de pe drumul cu prioritate.
  @In intersectia respectiva pana acum vreo 8 ani nu era semafor. Se omorau pe capete, cam de 2 ori pe saptamana. De cand e semaforul accidente grave sunt doar bisaptamanal 😉

  • E giratoriu. 0:14, dreapta-sus. http://i.imgur.com/2YAQpef.png
   Și am bănuiala că dacă ai pune clipul cu 1-2 secunde înainte s-ar vedea că și Espero din fața ta ar fi trebuit să-i acorde prioritate. Giratoriul înseamnă prioritate pentru cine e deja în el, nu pentru cine vine cu viteză din stânga. De-asta sunt puse limitări la 30 în multe dintre ele, ca să le abordezi cu o viteză care să-ți permită să judeci corect cine trece primul.

 6. Nu sunt de acord cu tine, au incercat si colegii sa iti explice. Eu vin de pe drum cu prioritate si intru in sens, cei din dreapta au „cedeaza trecerea”. Daca era drum drept, nu giratoriu, cine avea prioritate? Eu sau maimuta? Dupa ce raspunzi la intrebarea asta, gandeste-te ca sensul giratoriu nu e altceva decat un drum curb, regulile de circulatie se pastreaza ca pe celelalte drumuri (prioritate, asigurare, parasire banda, etc).
  Sau daca nu ai incredere in noi, intreaba un instructor auto / politist care iti poate detalia, la ora asta altfel nu stiu cum sa mai explic.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!