Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Amuzat de taximetrist

Adăugat de RaduCJ
Raportează ca șters! 28

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

La prima faza am fost amuzat de taximetrist cand a zis: „Tu asa sa vorbesti cu taica-tau!” 🙂 , cand de fapt el era cel care s-a incadrat gresit pentru a face stanga. Cel putin dupa noile modificari din Piata M. Viteazu, primele doua benzi din stanga sunt pentru stanga, iar urmatoarele doua sunt pentru dreapta. Banda cea mai din dreapta de langa trotuar se inchide (este statie de bus inainte de semafor cu 10-20 m).

Faza 2: Dupa ce ca locul e foarte stramt si nu incap doua masini, un proprietar isi ‘asigura’ locul de parcare in cel mai prost mod.

Faza 3: Tanti grabita sa prinda autobuzul, uita ca mai sunt si alte masini pe drum.

9 comentarii

 1. La prima faxa sunt 3 benzi din ce stiu, cea din mijloc permite ambele viraje.

 2. @RaduCJ 0:40 Numerotarea benzilor din desen e gresita 😉 B2 si B3 sunt pentru viraj la dreapta, iar B4 si B5 pentru viraj la stanga. Ideea in esenta e insa aceeasi 🙂
  Glumind putin, nu conteaza pe ce banda era incadrat taxistul, el poate merge oriunde 😆
  +
  P.S. La 1:37 n-a fost in regula 😉

  • Te referi ca am schimbat banda?

  • @RaduCJ Da, peste linia continua 🙂

  • @GeluCJ You have a point, tre sa recunosc. Ideea e ca de multe ori e mai ok sa te incadrezi pe banda 1 in zona aia, pt ca sunt multi care fac stanga la lidl.
   Si rrferitor la linia continua, ai fi surprins ce se intampla in intersectia de mai in fata, cea cu drumul catre Salistea… sau dupa Petrom la intersectia cu drumul ce urca catre acele blocuri. Desi sunt 2 benzi, b2 care in ambele cazuri face stanga si este un triunghi imens mare jos, multi cred ca e o banda normala si merg ca si cum nu s-ar intampla nimic, in majoritatea cazurilor pt a fenta coloana de masini.

   Dar… ce sa le faci

  • GM e depasit, ar trebui sa mai treaca pe-acolo: 🙂

   In orice caz, te poti astepta oricand sa apara un pieton grabit care traverseaza in diagonala. E mascat de catre cel de pe B2 si-apoi ajunge sa-ti sara direct in fata la distanta mica (1:41) 🙁

 3. Q.E.D et Q.E.F.

  1:21 – Ieseam din magazinul de pe stanga intr-o seara de iarna pe la ora 20, bezna afara, si ma uitam la un sofer care nu era de prin zona, voia sa intoarca si vira rotile pe loc exact cu un cauciuc pe bucatile alea de fier/teava patrata care ies din asfalt. Pe jos foarte putina zapada, dar exact cat sa nu se observe cum trebuie fieraraiele alea. Rezultatul: anvelopa gaurita instant. Celor care au locurile acelea de parcare le e greu sa ia un flex sa taie fierul ala sau sa-l smulga din asfalt. Iar cireasa de pe tort e T-ul galben.
  Imi amintesc de un vecin care avea un triunghi de fier ancorat in pamant sa nu-i ocupe nimeni parcarea, iar un sofer voia sa intoarca, iar ca sa intoarca a dat cu spatele in parcarea respectiva.
  Rezultatul: bara spate indoita.
  Rezultatul: a doua zi vecinul nu mai avea fierul ancorat in pamant, era ancorat in parbriz :))

  • Dar e ft aiurea… ai putea sa il pui ft frumos fix in mijlocul parcarii tale, mai ales ca permite locul si nu incurca cu nimic fata de cum e acum. Si da, capetele alea sunt puse aiurea pt daca vin 2 masini in acelasi timp, cel care urca sigur va merge peste alea…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.