Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

14 comentarii

 1. Sa inteleg ca a devenit toata lumea pesedista intre timp. Ori altfel nu avea niciun farmec video-ul asta, continutul fiind la fel de „captivant” ca privitul un melc dormind.

  • Cristy SB

   Eu nu-s PSD ist. Am vrut sa arat ca respect legea si blochez coloana prezidentiala fara sa vreau, legal. Daca as merge mai tare as fi contavenient si as ramane fara carnet. De ce presedintele nu militeaza pentru cea mai importanta investitie ALL IN din Romania? AUTOSTRADA DE PE VALEA OLTULUI Drumul european care leaga Europa de Vest de Asia. Restul este distractie de Weekend.

  • Presedintele nu face multe, dar nu pentru ca nu vrea ci pentru ca nu poate, cu toate limitarile care i-au fost „servite” de ciuma. E doar de forma acolo. Crezi tu ca daca ar milita pentru autostrada aia importanta pentru tine (da-o naibii de Iasi – Tg. Mures, aia nu te intereseaza ca nu ai treba pe acolo, sa se descurce ceilalti) iar asta ar pica prost pesedeului, nu ar fi imediat acuzat de tradare de tara cu propunere de suspendare? Zic si eu, poate ar merge sa utilizam cuvinte in contextul potrivit si nu de dragul continutului aproape inexistent. Adica nu pui sare si piper in apa chioara, sperand sa iti iasa ciorba.
   Cu stima – un creator de continut.

  • @Savy presedintele oricum nu ar face nimic pt noi romanii,decat pentru o anumita parte , la fel cum a facut si cat a fost primar ! A retrocedat pe banda rulanta case catre nemti ! Apropo de ciuma….fiecare are ciuma lui 😉

  • Nu vezi ca e o conspiratie? Il fac sa depaseasca limita ca sa-l amendeze… cum crezi ca a ajuns Soros miliardar?
   :))

 2. Cred că ai urcat un videoclip greșt sau îmi face feste calculatorul. NU văd nicio coloană oficială. Nici antemergător nu am văzut. Doar un adormit care a strâns în spatele lui ditamai cârdul.
  ”La coloanele oficiale, lumina de semnalizare a vehiculelor de politie este rosie. Soferii aflati in trafic la trecerea unei coloane oficiale trebuie sa respecte o serie de reguli de circulatie ce intra in aplicare doar in momentul respectiv. Incalcarea acestor reguli se poate amenda contraventional si poate atrage dupa sine o suspendare a permisului de conducere de pana la 60 de zile.”

  • Cristy SB

   Nu ai inteles nimic. Nu-i nici o coloana oficiala. Johannis vrea sa se dea popular. Merge fara girofar. Dar masinile de politie si toata politia care fac exces de zel. Eu chiar nu sunt adormit la volan, ‘NTELEGI? Merg chiar la limita superioara de viteza. Tu cu ce viteza mergi cand este plin de politie sau nu si ai indicatoare de 30, 50, 70km/ora? Nu ai invatat la scoala ? Apropo. Daca mergi cu 31km/ora si te amendeaza nu mai esti adormit?

  • Poliție e la fel de multă în mai toate zilele super aglomerate. Vorbești de antemergător , asta duce automat gândul la coloană. Ai lămurit-o că nu era vorba de coloană. Dar Unde e vorba de Președinte? L-ai recunoscut în vre-o mașină, îl sti după numărul de înmatriculare? Lămurește-ne.
   P.S. În zonă cu limitare la 30 nu se dă amendă la 31.
   P.S.2 În privința ”adormitului” la volan. Chestie reflex cănd văd câte unul care strnge ditamai coloana. Rectific ”Doar un adormit care a strâns în spatele lui ditamai cârdul.” în ”Doar unul care a strâns în spatele lui ditamai cârdul.” Fără caracter admirativ sau peiorativ, doar constatare.

 3. Cristy SB

  Cine imi explica de ce am fost catalogat ca un adormit? Daca am respectat semnele de circulatie am gresit? Oare majoritatea nu le baga in seama?

  • Nu stiu cine te-ar cataloga ca adormit in astfel de situatii, probabil doar niste stațidioți.
   Oricum, problema sint debilii care pun pe astfel de drumuri limite de 30. Cind mai bicicleam saream frecvent de 35Kmph medie orara prin oras, ori pe drum european, fie el si in interiorul localitatilor, limitele de 30 nu pot fi puse decit de niste debili care au impresia ca limita de 50, 30 sau 5kmph ii vor opri pe aia care trec cu 140. La fel cum aceiasi debili au impresia ca si limitatoarele de viteza ii vor opri.

 4. sclavii psd-isti (psdr-isti, fsn-isti) ce se multumesc cu firmiturile de la masa stapanului, sau ca pot si ei fura un os fara sa li se zica nimic, isi fac cota. Lasa, nu-i bai !! un leu in plus la ajutor, si cateii dau din coada vioi si ling stapanul.

 5. Mie mi se pare chiar o atitudine discreta din partea lui. Daca trecea Dragnea sau Bombonel ai fi fost aruncat in afara drumului in maxim 20 de secunde.

 6. Ce-mi place de unii ca daca nu zici de bine de Iohannis inseamna automat ca esti pesedist :)) PENIBILI

  • Cand nu ai argumente si doar blamezi asa cum face autorul aia cum se cheama, zici ca e de la sinteza zilei cu penibilii aia care vad doar ce vor si lumea pune botul !!!!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.