It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape…

Adăugat de areveul
Raportează ca șters! 115

Faza:
1. Camion in viteza angajat in viraj, drumul foarte ingust, obstacole pe acostament.
2. Strada cu sens unic, cautam loc sa parchez…
3. Hal de a iesi dintr-o parcare… ce daca nu avea vizibilitate!?
4. BONUS!

HD!

Live e mai aproape decat pare… lentila wide!
Melodia

14 comentarii

 1. Cateodata patesc si eu ceva de genu cum ai patit tu cu pasarea…incat de la „sperietura”eu inca dau sa ma ferescu cu capu:))

 2. Nu sunt de acord cu tine la 3. As vrea sa te vad cum iesi tu de acolo!

  +

 3. @DON13… te inteleg perfect :))
  @Klaudiu… totul incepe cu a fi constient ca urmeaza sa acorzi prioritate, restul e cancan!

 4. @Klaudiu – incet, foarte incet.

  Esti constient ca n-ai vizibilitate, dar nici nu bagi la repezeala botul pe b1, in ideea ca ori nu e nimeni, ori acel nimeni va frana. Si daca nu franeaza? 🙂

 5. Incet-incet ies, intanzandu-mi gatul ca un lebadoi… si tot nu vad nimic pana nu iese 2/3 din botul masinii in strada… Off. Prost gandita parcarea.

 6. Ce mai e bine gandit in Romania!? …

 7. TraficMadrid

  Eu ii inteleg pe cei care ies din locuri fara vizibilitate si „blocheaza” B1. Sa o luam altfel… daca ai fi tu in locul lui si ar trebui sa iesi, ce ai face? Ai sta acolo pana ti-ar zice cineva ca e liber drumul? Sau iesi din masina sa verifici? :))
  Mi se intampla foarte des sa nu am vizibilitate. Ies usor… imi lungesc gatul… si gata. Nu suntem noi de vina pentru cei care parcheaza ilegal sau pentru alte obstacole plasate „strategic” de primarie, etc.
  +

 8. verdenpom

  Iarasi vedem pasarici pe parbrize…
  @Kor cum sa nu bagi botul. Bagi botul la inaintare si …. Asta este romanica noastra -economie la ambreiaj ce stiti voi-.

 9. nu se poate da „+” si la comentarii? buna asta cu „economie la ambreiaj” 😀 Sa vezi cand o incepe economia la placute/discuri de frana ce de material de TT o sa fie

 10. Am vazut o pasarica 🙂

 11. Nu il poti condamna pe cel care a iesit din parcare, nu el e de vina ci cel care a facut parcarea si iesirea din parcare in modul ala. Si tu la fel ai fi facut, ai fi iesit unde aveai vizibilitate.

  O solutie ok pentru cel care a facut parcarea era o oglinda pe partea opusa orientata spre stanga dar la noi, slabe sanse sa reziste doua nopti pe stalp ca o iau tuciuriii.

 12. @Ma3x… nu contest ce spui, dar iesi incet cat sa nu iei prin surprindere pe nimeni… se putea asigura si prin geamurile masinii parcate langa, daca te uiti atent se vede cand iese, deci si el vede…

 13. @areveul E foarte clar acum ca strada aceea e cu sens unic (0:15-0:21) 🙂
  +

  R:Asa e 🙂

 14. alexx1984

  pai ala are camion, trebuia sa te dai din instinct la o parte, vrei sa retrogradeze el 3 4 trepte ca sa fie situatia ok…..? dooooohhhhhh

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!