Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Aproape accident cu o pietoantă – 8 februarie 2024

Adăugat de iosiflupu
Raportează ca șters! 45

2 comentarii

 1. Mr Driver

  Ce îți mai place viteza pe drumurile publice. După ce treci de mașinile din sens opus, poți reaprinde luminile de drum. Tu faci ce dorești pe propria răspundere.

  • Ce ne mai place sa ne luam tocmai de cine nu ar trebui sa ne luam……….
   Vad ca a devenit sport national sa bati obrazul fix celelaltei persoane de care ar trebui sa zici. In cazul asta o pietoana cu spirit de conservare 0. Haine inchise la culoare, NU pe trecerea de pietoni, NU printr-o zona luminata, fara NICIO asigurare in prealabil de a se asigura cand s-a angajat in traversarea drumului , ca mi-e greu sa cred ca nu vezi farurile unei masini noaptea , de la o distanta considerabila.
   Am vazut comentarii la un clip in care un ceavica face stanga total de pe banda 1 si la 3 pazeste e luat tot cel de pe banda 3. Ba ca de ce conduce agresiv, ba ca putea evita , ba ca ‘mureai daca il lasai’.
   Mentalitatea asta carpato-danubiano-pontica inca nu inceteaza sa ma uimeasca.
   Ma rog , oricum noi suntem cam neam de masochisti. 34 de ani mai tarziu , si tot PSD-ul conduce in toate sondajele politice…….

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.