Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Aproape accident in depasire si tot felul de Dorei la volan

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 17

🙏Puteti urmari si contul de instagram pentru mai multe IntamplariDinTrafic!🙏
Instagram: intamplari_din_trafic

 1. Un inconstient se arunca in depasire si nu apuca sa o mai termine..ce o fi fost in capul lui?
 2. Doua faze, acelasi protagonist cu permis luat la Pitesti pe spaga probabil, aproape scoate de pe drum pe altii ce conduc regulamentar din contrasens.
 3. Aproape poc in parcare la mall, asa e cand dai cu spatele in viteza fara sa ai vizibilitate deloc.
 4. Taximetrist, vine pe interzis, nu da nici prioritate..
 5. Frana in ultimul moment, soferul de pe b2 nu era atent probabil, apoi m-a facut sa franez si eu la limita, noroc ca nu aveam masini in spate, doar el avea.
 6. Un nesimtit imi iese fara pic de bun simt in fata cu 10km/h si opreste complet apoi.
 7. Mare combinator, vine pe interzis sa scuteasca 200m de ocolit, ca deh, e greu.

2 comentarii

 1. macphisto

  In afara de punctul 5, ai dreptate.
  Nu stiu ce doreai, sa nu franeze, eventual sa ia pe capota domnisoara care se angajase in traversare din stanga? Daca a reusit sa opreasca inainte de trecere, atunci viteza era adaptata conditiilor. Cu atat mai mult cu cat cel din spatele lui nu l-a pocnit. Ca esti tu suparat ca a trebit si tu sa franezi, brusc sau nu, la trecere, NO COMMENT.

  • Nici nu am facut referire cum ca ar avea vreo vina fata de oprirea mea brusca. Insa el avea vizibilitate 100% pe contrasens si totusi nu era atent la drum, de aia a oprit in ultima clipa. Practic ne-a pus pe toti in pericol intr-o anumita masura, pentru ca putea sa iasa o pupatura in grup acolo din cauza neatentiei lui la care s-ar fi adaugat neatentia oricarui alt „neatent” din spate. Cel cu Capturul daca era cu atentia corect distribuita avea tot timpul sa incetineasca normal, nu sa opreasca in ultima clipa.
   Nu am fost nici suparat ca am franat, nu aveam de ce, mai rau mi s-a parut ca s-a speriat doamna de pe trotuar care a inceput sa treaca apoi strada desi nu avea de gand s-o faca. :))

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.