Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Aproape frontal cu BMW E90 in depasire

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 46
  1. A intors pe DN1, linie continua, dupa care mi-a iesit in fata. Daca nu aveam loc sa trec imediat pe banda 2, il loveam.
  2. Cocalar cu un BMW E90. Depasire noaptea, localitate (se mergea deja cu 50+km/h), aproape accident frontal. Cel de pe contrasens a oprit si a iesit de pe partea carosabila aproape complet ca sa evite cretinul.
  3. Pe interzis, ca sa scurteze timpul, sa incurce traficul si sa-si riste permisul.
  4. Motociclistul fara cap. Cand am facut dreapta, m-am trezit ca e pe sensul meu de mers, se indreapta spre intersectie. L-am evitat in ultima clipa pe contrasens.
  5. Disperat, depaseste pe linie continua cand putea sa mai astepte putin si o facea legal.
  6. Nesimtit la tupeu, bucurestean original. Nu imi acorda prioritate, iar cand schimb banda sa nu ma urc pe el, o schimba si el sa ma incurce si mai rau. Cativa pasi mai in fata, un taximetrist, aproape aceeasi schema.
  7. Sofer indisciplinat. Se cearta cu politistul din intersectie si nu vrea sa asculte. S-a ales doar cu o mustrare, desi merita sa stea pe bara pt nerespectarea indicatiilor agentului.
  8. Nici ungurii nu-s departe de noi pe autostrazi. Sta ca disperatul in fundul celui din fata, iar la final, o face de oaie.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.