Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Aproape poc

Adăugat de Ana.T
Raportează ca șters! 32

Am făcut un foarte scurt colaj din ultima săptămâna:

 1. Şoseaua Alexandria – Bucureşti, luni – aproape de intrarea în Mihăileşti. Din categoria “aş vrea, dar n-am cu ce”.
 2. Azi-dimineaţă, pod Aerogării către Alex. Şerbănescu. Eu semnalizez stînga, dar ameţitul care era să intre în mine tot nu a văzut. Vine prin stînga mea şi nici măcar nu semnalizează, în condiţiile în care intrând pe Caramfil părăseşte drumul cu prioritate.
 3. Astă seară, Piaţa Presei. Vizibil cu ochiul liber presupun, nu necesită explicaţii. Aşa ştie lumea să se încadreze.

P.S. Am pus nişte muzică, mai bine …

29 comentarii

 1. Karlos Drimz

  am apreciat muzica

 2. BuGabriel

  La ultima fază benzile zic altceva.

  • Corect, iti dau dreptate. Seara insa, din pacate lucrurile stau fix ca in secventa asta: majoritatea celor care vin de pe Kiseleff si fac stanga intra pe Poligrafiei. Cei care se incadreaza ca taximetristul de obicei au intentia fie sa faca dreapta inspre Casa Presei, fie pe prima banda pe Poligrafiei. Care banda e evitata in general, deoarece e blocata (in cazul de fata de o lucrare interminabila…alteori de autobuz, sau de masini parcate).

 3. La 3 era greseala ta in caz de poc.

  • Clar, asumata – de-aia sint si atenta 🙂 Dar realitatea m-a invatat ca acolo asa e cel practic sa ma incadrez, rareori apare exceptia din filmare.
   Observ ca toata lumea a crezut ca m-am luat de taximetrist, dar eu n-am scris asa ceva la punctul 3 😀

  • ce vorbesti Mrs88? benzile sunt marcate directional la semafor si de ele se tine cont. Banda taximetristului era de inainte… care inainte este pe bd. Poligrafiei, banda autorului e de inainte sau stanga, singura greseala e ca trebuia sa fie incadrat pe banda 3 la intrarea pe Poligrafiei.
   Conform ineptiei spuse, cel incadrat pe b1 ar putea sa faca tot timpul stanga… si da spun stanga, pentru ca ala nu e un giratoriu ci o intersectie girata in care exista directii de respectat

 4. La 2 era să o pățești precum taximetristul ăsta: https://www.trafictube.ro/prioritatea-acolo-treaba-accident-live/

  Dubioasă intersecție, oricum.

  • Exact la fel, Ovidiu! Dar stiu ca oamenii se comporta ciudat acolo, de-asta am tot continuat sa ma asigur. E dubioasa intersectia daca nu te uiti la semne 🙂

  • acolo cel mai safe e ca cei care vor sa faca stanga sa fie pe b2 si cei care merg spre dreapta(inainte) pe b1.
   asa semnalizare de rahat… nu stii ce si cum.

  • @mst – asa e, dar uneori b2 ramane blocata cam mult daca e rosu si se face coloana. Incadrarea pe b1 e si ea o solutie, desi cei mai multi prefera linia de tramvai…

 5. @Ana.T 0:10 Idioti de genul dubistului care depaseste pe linie continua si tripleaza din fata cu intentia de-a te da la o parte din drum in mod normal n-au ce cauta la volan, ci intr-o pauza suficient de lunga pe bara.
  +

 6. La 2 gresesti flagrant.
  Tu schimbi directia de mers! Toti cei care fac stanga (urmand drumul cu prioritate) ar trebui sa semnalizeze si sa fie incadrati pe benzile dinspre centru. Tu esti pe prima banda, deci ar trebui sa mergi inainte sau daca vrei sa faci stanga (pe drumul cu prioritate) dai prioritate celor de pe banda 2 care vor sa continue in fata.

 7. Intrebare pusa cu sinceritate si dorinta de a invata, ca „cine intreaba nu greseste” – eu nu stiu deloc zona. De unde as putea sa-mi dau seama ca banda autoarei merge in stanga? Nu vad niciun marcaj pe sosea. Atunci as fi tentat sa cred ca benzile merg inainte si ca mergand spre stanga schimb directia de mers, deci trebuie sa dau prioritate. Pe filmare nu am vazut nici vreun panou aditional cu directia drumului cu prioritate.

  • @steveban – e un semn pe pod, cu putin inainte sa inceapa filmuletul meu – cred ca e vizibil aici:

   La mine se vede doar semnul de drum cu prioritate montat la semafor (la final).

 8. Da, asa e. Pe googlemaps se vad chiar si benzile trasate aratand cum merge drumul… Acum sunt sterse. Chestia e ca daca as rata semnul cu panoul aditional (din diverse motive – neatentie, camion/tir care obstructioneaza) nu prea as avea de unde sa stiu cum merge drumul cu prioritate…

  • si? se muta vina la altul daca tu nu vezi semnele?

  • @florin – se mută la administratorul drumului că de asta plătim taxe și impozite, ca să semnalizeze junghiul ăla de șosea așa cum trebuie. Dar probabil până nu o să moară careva în intersecția aia nu o să se întâmple nimic.

  • @ov1d1u – si ce vrei frate sa faca administratorul… sa ingroape in asfalt luminite de ghidare, ca la aeroporturi… uite fraiere, pe aici e drumul tau, in caz ca erai preocupat de altceva decat sofat cand ai trecut pe langa indicatoare. Mestecam peste tot cu responsabilitatea, in sus- in jos… dar intotdeauna cand e vorba de altii, nu de noi.

 9. @steveban – daca ai rata semnul, dupa aceea ar fi cam tarziu sa iti dai seama altfel cum merge drumul cu prioritate, deja esti acolo in cativa metri, posibil neincadrat corect…
  @ov1d1u – probabil ce ar putea sa faca administratorul: sa mute semnul ala mai la intrarea pe pod si sa adauge si marcajele pe sosea.
  Dar, sincer, am mari dubii ca cineva care nu vede semnele se va ghida dupa „desene pe asfalt”.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.