Aproape poc in giratoriu

Adăugat de Soimul
Raportează ca șters! 154

Numere de Bulgaria

Contine limbaj obscen!

15 comentarii

 1. Imi aduce aminte de asta http://www.trafictube.ro/tara-1/ (cam la 1 minut in clip). Al tau a fost mult mai miserupist… astia undeva au un tir/cap de pod/copac cu numele lor pe ele la cat is de atenti la drum.

 2. Vot cu plus !!! Pentru lipsa cenzurii , ca pana la accident era cale lunga… De ar fi toate clipurile la fel !

 3. Ala nu pare giratoriu, dar bizonul avea cedeaza trecerea!

 4. ba e giratoriu
  https://www.google.com/maps?ll=44.498107,25.997614&spn=0.259086,0.617294&cbp=12,332.38,,0,3.36&layer=c&panoid=JNbeRJfSQ5_Ln8v3D5pFcQ&cbll=44.498107,25.997614&dg=opt&t=m&z=11
  Cit despre pericol, uitati-va ca am oprit masina

 5. Si daca se aude semnalul stanga ce? In mod normal si corect se semnalizeaza doar iesirea din sens.
  Pentru amatori, chiar e sens acolo.E drumul ala care duce in chitila parca.

 6. faptul ca voi nu vedeti pe filmare semnul de giratoriu, nu inseamna ca nu exista… mergeti pe incredere ca autorul stie ce vorbeste sau cereti link catre locatia gps.

 7. Logan_1.5DCI_steigi2

  ce semnal stanga ma…de cand se semnalizeaza stanga in sens?

 8. @Soimul Eu te cred … si fara GM 🙂 Un full-screen, stop-cadru la 0:04, geamul lateral al soferului + parbrizul autoutilitarei de pe B1, indicator „Cedeaza trecerea” si sub el … sens giratoriu 😀
  Alternativ: 0:09 planul departat, Loganul alb care intra in sensul giratoriu, indicatoare identice.
  +

  P.S. Discutia aceea cu semnalizarea stanga este interminabila, insa vad ca facem la fel 🙂

 9. Cu toate ca in inregistrare nu se vede clar, este sensul giratoriu de sub centura capitalei, situat pe sos. chitilei.

  Cat despre semnal stanga in giratoriu, cu toate ca legislatia spune ca in giratoriu se semnalizeaza doar iesirea ( deci semnal dreapta ) am inceput tot mai des sa-l folosesc in ideea in care idiotii precum cel din inregistrare vor intelege totusi ca trebuie sa-mi acorde prioritate.

 10. Bai, dar de ce l-ai claxonat? Te-ai speriat? =))))))

 11. Ursul Grizonat

  Vizualizare hartă mărită

  Semnul de giratoriu nu ar trebui pus si pe mijloc ? Sa fie bine observat de catre toti participantii la trafic ? Ce moda e asta, pe margine, pitit dupa alte semne.
  Cred ca ar trebui luati la recensamant si mortii altora nu numai ai „bulgarului”

 12. mircea_glontzu

  pentru astia ce tot comentati ca nu se semnalizeaza doar iesirea din giratoriu. DA, aveti dreptate, asa e. DAR e asa greu sa apesi maneta aia ca sa stie ceilalti participanti la trafic ce intentii ai?

 13. Ursul Grizonat

  Gelule, e vreun indicator pe stanga ? Vizibi, nu prin geamul dubei care putea fi o remorca ? Invizibil, deci.
  Ceva săgeţi pe centru, care sa indice ocolirea prin dreapta, inca niste semne ?
  Doar pentru evitarea situatiilor ambigue ?

  In viata reala nu ai replay, undo. Dovada e in film. Nu e 100% vina bulgarului. Nu intelegeti ca-l disculp in vreun fel. Acuz. Acuz adminul drumului.
  Cand e vorba de securitate, nu faci economie la buget. A vazut adminu’ drumului ? A vazut Garcea, cel care il poate amenda pe adminul drumului, dar nu o face ?

 14. @Ursul Grizonat Nu te contrazic in privinta semnalizarii deficitare a sensului giratoriu. Era bine sa existe si un indicator „Cedeaza trecerea” + sens giratoriu pe stanga, sau sens giratoriu/ocolire pe dreapta in centru pentru a fi mai vizibile. Daca ar fi sa ma leg de detalii as zice ca nici baliza directionala de la 0:04 nu este corect amplasata 😀

  Stop-cadru la 0:12 in full-screen. Pe partea „bulgarului” indicatoarele „Cedeaza trecerea” + sens giratoriu exista si sunt foarte vizibile (noi le vedem din spate). Nu avea niciun alt vehicul care sa-i impiedice vizibilitatea. Ca nu le-a observat sau le-a ignorat intentionat (asta e parerea mea), asa cum l-a ignorat si pe colegul @Soimul care era la cativa metri de el, este direct problema lui si in caz de accident raspundea pentru asta.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!