Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Aproape POC x2 si cum te poate OMORÎ un CRETIN cu EXCAVATORUL!

Adăugat de Trotinistul
Raportează ca șters! 14

4 comentarii

 1. Amice !!!
  Nu contest bunele tale intentii, dar… cand esti PE trotineta d.p.d.v. legal esti VEHICUL pe 2 roti

  • In codul rutier este definita doar bicicleta „10. bicicleta – vehiculul prevazut cu doua roti, propulsat exclusiv prin forta musculara, cu ajutorul pedalelor sau manivelelor;” si notiunea de vehicul: „35. vehicul – sistemul mecanic care se deplaseaza pe drum, cu sau fara mijloace de autopropulsare, utilizat în mod curent pentru transportul de persoane si/sau bunuri ori pentru efectuarea de servicii sau lucrari;
   Din pacate trotinetele au o situatie destul de ambigua in codul rutier, desi dezvolta viteze destul de mari si au produs/produc destul de multe accidente si continua a fie ignorate de legiuitori, inclusiv la obligatia RCA-ului.
   Asa ca „VEHICUL pe 2 roti” nu apare cam pe nicaieri prin codul rutier.

 2. pai … ti-ai raspuns singur: ”notiunea de vehicul: „35. vehicul – sistemul mecanic care se deplaseaza pe drum, cu sau fara mijloace de autopropulsare, utilizat în mod curent pentru transportul de persoane si/sau bunuri ori pentru efectuarea de servicii sau lucrari;”
  concluzie: este vehicul. Nu se spune ca este cu una, doua sau n roti.

 3. https://www.mai.gov.ro/comunicat-de-presa-220/

  citeste putin aici despre mersul pe trotinetă.
  Nu ai voie pe trotuar cu ea, nu ai voie sa traversezi pe trecerea de pietoni utilizand trotineta, schimbarea directiei de mers se face pe langa trotineta… app, semnele de circulatie, cat si culorile semafoarelor se aplica si pentru trotineta.

  P.S. Cititi legislatia si respectati codul rutier, nu mai muriti ca prostii!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.