It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. Plus pt video dat minus pt nesiNțiți !

 2. Oboseala e de vina si clipul lui piticu :)))))

 3. Am corectat cum am putut 😉

 4. Prima faza mi-a adus aminte de accidentul de l-a avut un coleg in Israel. Nu a lovit biciclistul dar cand l-a claxonat, ala s-a dat jos de pe bicicleta si a venit sa il bata (era prima zi cu masina, nu stiam nicicare de unde se blocheaza usile si pana sa imi desfac centura deschisese deja usa soferului si era cu pumnu pregatit). Colegu’ s-a speriat si a apasat acceleratia si a trecut peste bicicleta lasata in fata masinii. Am oprit (eram si eu in masina dar pasager) 10m mai incolo si am sunat politia, intre timp „victima” s-a urcat in prima masina care era in spatele nostru si a plecat grabit. 2 luni mai tarziu aflam ca ne-a dat in judecata pentru ca l-am lovit si a necesitat 10 zile de spitalizare (cica se lovise la coloana). In final a platit daunele la masina (scutul motor) si a facut 2 luni de puscarie pentru amenintare, instigare la violenta si furt calificat… da, bicicleta era furata.

  +

 5. La ultima faza nu sunt de acord.

  Deci daca ai sa zicem un drum de 1km, din care 100m sunt cu o singura banda, ar trebui sa ne punem toti in coloana, sa fim ‘corecti’?

  Sau sa fim toti mai inteligenti si sa folosim ambele benzi cat putem, iar la final intram cate unul, pe rand, din fiecare banda pe zona ingusta ?

 6. la prima faza slabutza aia isi luase demaraj sa urce rampa , pai unde sa mai plece dupa loc daca se oprea , si asa i-ai luat din demaraj , mai mai sa o ia pe jos 😀

 7. @tutike, eu sunt perfect de acord cu metoda fermoarului, dar detest pe cea a magarului.Metoda fermoarului implica inclusiv semnalizarea la schimbarea benzii de circulatie cu 50m inainte si spatiu avea suficient pentru a efectua manevra intr-un mod civilizat.Metoda magarului … se vede in clip. Daca in fata masinii de pe B1 era un motociclist pe care il vedea in ultimul moment , ce se intimpla? Ceva de genul asta ? http://youtu.be/o7K4PIY3vxY?t=10s Oare alegea panoul ?

 8. Cu.pluta.sunt.dus

  @tutike, acum trei saptamani am trecut prima data pe acea straduta (ultima faza) si se vede de la o distanta destul de mare ca sunt lucrari pe b2. Este spatiu destul sa te incadrezi din timp fara sa incomodezi nici un sofer.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!