Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Arad – Sofer Jumbo (Care-i dobitocul?)

Adăugat de deprinjungla
Raportează ca șters! 5

Context: Ca sa ajungi la Profi poti in doua feluri, sa treci pe dubla continua sau sa intorci in intersectie. Patesc de multe ori ca cel ce intra pe verde intermitent sa uite de prioritate.

7 comentarii

 1. Ai loc sa intorci legal in intersectia aia? Mi se pare ca respectivul iti reproseaza la un moment dat ca esti pe scuar ceea ce e si adevarat dealtfel.
  Nu stiu ce sa zic, dar el nu intrase in intersectie cand tu l-ai claxonat, era inca pe drumul lui iar tu aveai traiectorie de urcat pe bordura. Ca sa zic asa, parasisesi drumul principal si erai de-a latul pe drumul secundar de pe care venea el. Legal vorbind, el putea opri cu botul in dreptul bordurii pentru a acorda prioritate, cam cum e pozitionat la inceputul secundei 13 iar tu nu treceai de el fara sa dai inapoi. As zice ca-i ceri prioritate pe drumul lui, inainte de intersectie.
  Strict parerea mea. Daca nu ai fi fost pe scuar, dincolo de bordura, nu as fi avut niciun dubiu sa-ti dau dreptate 100%, asa imi da cam cu virgula.

  • 90% din oameni intorc pe dubla continua cu 500m mai in spate, restul intorc in intersectia asta, spatiul e cam la limita pentru intoarcere. A 3-a alternativa e sa mai mergi aprox inca 700m pana la un sens giratoriu.

   Intersectia nu are interzis stanga sau intoarcerea, iar scuar-ul ala nu isi are sensul acolo si e ramas de cel putin 10 ani.

  • De ce nu-si are locul scuarul acolo? Ii dirijeaza pe cei care vin, spre dreapta sau inainte, in functie de banda si marcheaza si marginea drumului pe care te deplasezi tu. Ba marginea scuarului este chiar mai in interior decat bordura, tu erai pe scuar iar din geotag rezulta ca erai cum am spus mai sus, de-a latul pe drumul lui.
   https://www.google.com/maps/@46.1707832,21.3578845,3a,75y,285.95h,74.19t/data=!3m6!1e1!3m4!1sZZWdWChpA0-gYTU5bN7dJw!2e0!7i13312!8i6656

   Apoi, intoarcerea nu este interzisa doar daca ai indicator.
   Art. 126
   Se interzice întoarcerea vehiculului:

   b) în intersecţiile în care este interzis virajul la stânga, precum şi în cele în care, pentru efectuare, este necesară manevrarea înainte şi înapoi a vehiculului;

   Coroborand alineatul b) cu faptul ca iti este interzis sa calci scuarul, rezulta ca in intersectia de fata intoarcerea e interzisa pentru ca ar trebui sa faci manevre inainte si inapoi. Deci cred ca e mai simplu, mai rapid si la fel de ilegal sa calci linia continua ca ceilalti 90% cu aproape 300m mai in spate 😀

  • Invatam lucruri noi, am sa incerc sa intorc astazi fara sa ating scuarul. Daca nu reusesc gasesc o cale legala de a intoarce.

   Thanks!

  • Nu stiu, eu nu prea vad loc. Iar daca ai si pe cineva in spate care vireaza la stanga, devine si mai complicat. Cam dificila misiunea de a ajunge la profi, mai bine lasi masina peste strada si mergi pe jos, vad ca aveti trecere acolo 🙂

  • Intrebarea este: poti intoarce fara sa calci pe linia scuarului? Nu poti, deci mai mergi inca 700 de metri ca nu e sfarsit de lume.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.