It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

:) in #ardeal iti vezi de treaba!

Adăugat de szocspeti
Raportează ca șters! 26

In caz ca are careva nevoie de filmare (de scop distractiv doar, ca practic nu cred ca le-o pasat niciunuia de ce s-o intamplat), here you go.

16 comentarii

 1. Da’ nici cu tine nu mi-e rușine…

 2. Vai, dar ce traiectorie ai in ultima intersectie… Ma doare mintea!

 3. Impresionant echipamentul motoristului. Bermude de blugi de 40 lei de la C&A si ciorapi albi de 3 lei. De comportament..

 4. @Suhaib & cosmindaniel12, am incercat sa stau aproape de ei, in cazul in care se opresc sa le ofer filmarea. dar cand am vazut ca isi vad de treaba, m-am „reincadrat” catre directia mea initiala. De ce nu ganditi un pic inainte de a posta?

  • Crede-mă, m-am gândit înainte de a comenta…chiar și asa, puteai sa continui pe la Sora, dreapta pe Doja și apoi aveai mai multe posibilități de a întra spre Pta M. Viteazu și ați continua traseul…
   Chiar uși de biserica nu suntem, dar sa tai benzile în asa hal, Scuza-ma dar nu pot sa tac.
   Nici sa fiu străin de oras nu fac chestia asta.

  • Iartă-mă, te rog, dar ar fi trebuit să te „reîncadrezi” înainte de intersecție, sau să continui deplasarea așa cum te-ai încadrat. M-am gândit că ai vrut să „te ții” după Golf, și el s-a încadrat ca o cizmă, dar am văzut că ai tăiat-o mai „drept” decât el…

  • Trebuia să ajung pe Argeș colț cu Paris. Nu eram dispus, și nici nu-mi permitea timpul să înconjor jumate de oraș pentru un eveniment din care oricum n-am înțeles nimic 🙂 Trecusem printre ultimele mașini pe verde, nu era absolut nimeni in spatele meu, ipso facto nu am încurcat pe nimeni. Nu-mi place când se judecă o situație fără a fi evaluată privind imaginea per ansamblu. 🙂

 5. Trebuia să ajung pe Argeș colț cu Paris. Nu eram dispus, și nici nu-mi permitea timpul să înconjor jumate de oraș pentru un eveniment din care oricum n-am înțeles nimic 🙂 Trecusem printre ultimele mașini pe verde, nu era absolut nimeni in spatele meu, ipso facto nu am încurcat pe nimeni. Nu-mi place când se judecă o situație fără a fi evaluată privind imaginea per ansamblu. 🙂

 6. Iveco Stralis

  Aloo tatelor!!

  Nu mai sariti in halul asta pe autorul clipului,caci nu a comis o crima!! Cum spune si el:
  Citez:
  „Trecusem printre ultimele mașini pe verde, nu era absolut nimeni in spatele meu, nu am încurcat pe nimeni.”
  Incheiat citatul.
  Atata timp cat nu a incurcat pe nimeni,e ok.Ce vroiati,sa ocolesca jumate de oras ca sa revina pe traseul dorit? Hm 🙁
  Fac pariu ca multi dintre voi ati „comis” greseli in trafic,mult mai grave decat ce se vede in clip.
  Sa nu mai strigam,hotul cand si noi suntem la randul nostru…
  Intotdeauna vedem paiul din ochiul celuilalt??

  • „Atata timp cat nu a incurcat pe nimeni,e ok.”
   Nu, nu e OK. Da, oi fi țață, dar nu am putut să tac. Eu nu am făcut niciodată asta, indiferent dacă încurcam pe cineva sau nu.
   Acest „nu a încurcat pe nimeni” se transformă repejor în obișnuință, și acea obișnuință în comportament periculos (gen „tai un pic curbă, că nu încurc pe nimeni”), sau lipsit de bun simț (gen „merg înainte de pe banda de stânga, trecând pe lângă 50 de oameni ce așteaptă civilizat, că nu încurc pe nimeni”).
   Prefer să nu închid ochii și să comentez când văd ceva ce nu îmi place. Și stai liniștit, sunt mult mai critic cu mine decât cu alții.

  • Iveco Stralis

   cosmindaniel12:
   „Eu nu am făcut niciodată asta”…te asigur Cosminel,ca o sa faci si tu asta.
   Toti am „comis” sau vom „comite”cate o mica,mare ilegalitate.Nu exista sofer perfect,nu suntem roboti.Fiecare dintre cei de pe TT au trecut pe rosu,nu au acordat prioritate pietonilor la trecere,au depasit pe linia continua,nu au semnalizat,au taiat benzile ca pe ogor….si lista poate continua.Nu zic sa te apuci de „ilegalitati” dar vei gresi odata si odata.Poate ai permis de curand si esti inca novice,dar cand vei prinde experienta,nu vei mai conduce „ca la carte”.

  • „Poate ai permis de curand si esti inca novice,dar cand vei prinde experienta,nu vei mai conduce „ca la carte”.”
   Iartă-mă, dar cu mentalitatea asta nu vom ieși niciodată din noroiul în care ne afundăm din ce în ce mai mult!
   Cât am fost mai începător mi-aș fi dorit să circul legal, dar mi-a fost frică (mă refer strict la viteză). Am învățat repede că cel mai în siguranță ești când circuli „cu turma”. În timp, prinzând ceva experiență a început să nu îmi mai fie frică să circul legal, și mă uit cu dispreț la „turmă”. Singura „ilegalitate” pe care o comit este faptul că circul cu 10km/h peste limită, pentru a micșora diferența de viteză dintre mine și „turma” de grăbiți în localități. În cazul în care ar începe să se sancționeze depășirea vitezei cu 1km/h (în loc de 11, cum e acum), aș circula strict cu viteza legală.
   Am 3 depășiri pe linia continuă efectuate în ultimii 2 ani și jumătate (~125.000km), de când am camera în parbriz, și toate 3 sunt aici, pe site. Și înainte să îmi pun camera în parbriz nu am niciuna. Pietoni? Sunt mai atent acum decât acum 9 ani. Fentarea coloanei? NICIODATĂ! M-am încadrat greșit? Îmi continui deplasarea cum m-am încadrat! Roșu? Niciodată! Galben? De 3 ori, de frică să nu fiu lovit în fund.
   Era o vorbă: schimbarea începe cu tine!

 7. Stai asa ca asta era problema unora… cum si de ce ai taiat benzile. Daca taiai clipul cu trei secunde mai devreme nu mai aveau ei dileme.
  In alta ordine de idei, uite de asta nu-mi pare mie rau de motociclisti cand ii vad tavaliti pe jos.

 8. Motocircarii sunt periculosi in trafic. Golful trebuia sa-l respecte mai mult in trafic si trebuia sa stea acasa, ca si ceilalti conservari, cand ies pe strada motocircarii infasuratori de benzi pe roti

 9. Hmm … asta face oare parte dintre baietii aia veseli cu motorul intre picioare care filtreaza traficul si apoi vin sa ne povesteasca pe-aici cat de legala li se pare lor manevra?
  Tipul se strecoara peste marcajul continuu de separare a benzilor, e incadrat pentru directia obligatoriu inainte si apoi o taie la stanga peste marcajul de ghidare (0:10) atingand VW-ul care avea legal posibilitatea sa mearga inainte.
  0:57-1:02 Dap, se pare ca n-a prins nimic din incident dupa cum taie din nou benzile si ii da emotii celui cu masina argintie.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!