Armata Romana

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 20

1 Nu, nu poti sa depasesti in conditii de sigurata cu 24T marfa Total 38T Nu, nu poti sa depasesti pentru ca unde este permisa depasirea „Trupele” accelerau si asa a format o coloana de peste 3km pe DN1 intre Comarnic si Predeal

2 Inainte de Predeal a tras intr-o parcare.

15 comentarii

 1. Ce iti place sa dramatizezi…

  • Good point!!!

  • Nu te deranjeaza ca aproape sa se izbeasca frontal cu un camion, si faptul ca e linie continua si nici macar o curba nu-i luata cum trebuie. Sper sa-l intalnesti in trafic. Stiu de ce esti ofuscat oltene!

  • Conținutul acestui comentariu a fost eliminat pentru că nu aducea valoare discuției.

   Echipa TT vă mulțumește pentru înțelegere.

 2. Fara dovada, vorbe goale

  • Aaaaaa, ai video. Nu pot sa filmez bordul pentru ca tin la viata mea si a celorlalti participanti la trafic, sa-ti demonstrez tie viteza este prioritate 0

 3. Dar ce frumos iau ei curbele la viteza aia ametitoare pe linie continua… ex. 1:45 cu punct culminant la 1:55. Dar deh, pana acum nu a condus decat tancuri iar la alea te intereseaza destinatia, nu traseul si obstacolele.

 4. Șoferul e cel puțin beat, că de prost nu mai zic nimic.

  • eram cu mana pe telefos sa anunt politia inainte sa ajunga pe serpentinele de pe Predeal, acolo sigur ajungea in sant sau mai rau, din fericire s-a oprit intr-o parcare inainte de Predeal.

  • @ungadrian Poliția nu are voie să oprească mașini ale Armatei. Pe viitor, dacă va fi cazul, cel mai bine este sa specifici la 112 de Poliția Militară, să îți facă o legătură sau să îi anunțe ei.

 5. Cred că dacă îl țineai în faza lungă s-ar fi trezit.

  • Am incercat sa pastrez o distanta destul de mare, cum se vede si in video sa nu provoc vreo tragedie… cand ma apropiam de el mergea si mai haotic, probabil de la farurile mele.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!