2 comentarii

  1. la 0:23,pe dreapta langa zid se vede un canal supra inaltat,nu exagerez dar acum ,cred,15 ani acel canal era la nivelul solului acoperit de o placa de ciment enorma,acea placa pur si simplu a fost aruncata in lateral de forta apei si a inundatiei,doar cu rampa am iesit de acolo,apa era pana la gard,nu se mai facea diferenta intre ‘lac’ si strada…si asa au mai trecut 15 ani si problema persista indiferent de cate ‘moaste’ aduce nea Pandele ‘nemuritorul’…amin

  2. cameramio

    Voluntariul il merita pe Pandele, fiind ales in majoritate covarsitoare, de aprox 80-90%, de 18 ani! E greu sa deplangi probleme oricui locuieste acolo, cat timp lor le place sa mearga prin gropi si guri de canal tasate pe un drum asfaltat de 2 ani, pe drumuri de pamant secundare printre case, prin toata zona aia care nu vede decat investitii private, fara ca infrastructura sa fie mai dezvoltata decat infrastructura oricarui sat din Romania, la care adaugam doua semafoare. Piste de biciclete nici 1 metru, pasarele stupide pe toata latimea trotuarului, totul gandit pt automobile, iar cand e ora de varf, toti stau pe loc si se uita unii la altii. Se vede asemanarea cu Bucurestiul, sot si sotie!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.