Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Asa mi-am inceput eu ziua

Adăugat de Cesc
Raportează ca șters! 16

10 comentarii

 1. Unde scrie ca cel care se afla in sensul giratoriu trebuie sa semnalizeze ca-si mentine banda?
  Din cate stiu, se semnalizeaza la schimbarea directiei de mers, adica atunci cand iese din giratoriu… asa cum a si facut Skoda alba cand a iesit….
  Asa ca ai cam gresit-o si o puneai rau ca ii taiai fata. Daca nu se oprea, intra direct in tine si clar erai vinovat

  • Corect, se semnalizează doar ieșirea din sensul giratoriu, dar este de mare ajutor, pentru cei ce așteaptă să intre, dacă se păstrează semnalizarea stânga pe timpul parcurgerii giratoriului.

 2. Sfat pentru tine, Cesc.
  Ia legislatia la puricat pentru ca ma indoiesc ca este singura regula de baza pe care presupui ca o cunosti.
  Pentru ca m-am „lovit” de persoane cu acelasi nivel de cunostinte, prefer sa semnalizez tocmai pentru a evita astfel de momente confuze, pentru unii.
  Imi pare rau ca sunt putin rautacios, dar sunt satul de astfel de „soferi”!
  Stai si te intrebi. Cum mama lu’ satana au trecut unii partea teoretica la examen, sau la scoala de soferi?

 3. Pofiti aici explicatia cu semnalizarea in sens:
  https://youtu.be/gE1ynAi2rHg?si=n6EHxzDXKamS5e2m

  Nu zice nimeni sa nu te rotesti pana ti se face rau, dar trebuie sa semnalizezi schimbarea directiei de mers, sa poata stii ceilalti ce urmeaza sa faci.

  • Un video pe youtube nu inlocuieste legislatia rutiera. El practic a mers 100% legal si tu comentezi la voda in loboda…..

  • Ai zis bine ca trebuie sa semnalizezi la schimbarea directiei de mers, adica la iesirea din sensul giratoriu.
   Sau tu semnalizezi orice curba pe care o iei? :))

 4. Iancu ionut

  Inteleg punctul tau de vedere ( si m-as bucura sa se schimbe legislatia) , dar,legal,era sa o faci lata.

 5. Semnalizarea se face la intrarea si la iesirea din giratoriu . Nu era obligat sa dea semnal acolo . In schimb tu ai un ditamai cedeaza trecerea la intrarea in sens . Te superi degeaba. In cazul asta taxi-ul a procedat corect.

  • Intr-adevar conform noii legislatii s-a introdus textul : ‘conducătorul unui vehicul trebuie să semnalizeze schimbarea direcției de mers pe întreaga durată a manevrei.’ .
   Deci cel din sensul giratoriu se alege cu o amenda deoarece nu a mentinut semnalul in fuctiune pe toata durata . Tu te alegi cu paguba si plata ei . Totusi exista un mare semn de cedeaza trecerea la intrarea in sens . In locul tau as fi mai precaut in situatii din astea 🙂

 6. „conducătorul unui vehicul trebuie să semnalizeze schimbarea direcției de mers pe întreaga durată a manevrei” – acest text nu este nou, insa din cate am citit la o prima cautare, modificarea spune clar ca se semnalizeaza intentia de parasire a sensului/schimbare a benzii in sens. Mai ales in cazul intersectiilor giratorii mici mi se pare aberant sa semnalizezi la intrarea in sens si apoi in timp ca invarti de volan sa mai fii atent sa apuci sa semnalizezi dreapta la timp.. De multe ori cand astept la intrare in vreun sens cei care intra semnalizeaza stanga si cand ies din giratoriu semnalizeaza dreapta dupa ce au inceput efectiv manevra de iesire, chiar langa mine care astept.. si astept ca prostalalul cand ei de fapt ies. Cel mai sigur este sa semnalizezi doar la iesirea din sens, e logic, mai usor si mai util pentru toata lumea.

  Cat despre acordarea de prioritate, la sensurile mici ca asta din clip, MAI ALES daca nu semnalizeaza nimic, nu te bagi pana nu esti sigur in ce directie merge. Niciodata nu te bagi pe impresii/pareri/presupuneri.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.