Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Asa te omoara nevinovat un BOMBARDIER cu Mercedes

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 66
  1. Slalom facut de un cocalar cu bani si fara creier. Aproape accident la Balotesti din cauza lui.
  2. Vad indicatoare ca b2 e inchisa si ma retrag pe b1, dar cel de pe b1 din spate se ataca (desi era departe de mine) si se muta pe b2 sa ma injure, dar uita sa mai arunce privirea si in fata si e la un pas sa intre in indicatoarele de pe b2. Eu aproape opresc sa-i fac loc… Dupa aia a ramas in spate, s-a linistit. Oricum el nu mersese pana acolo cu mai mult de 70km/h.
  3. Nu le are cu benzile si nici cu uitatul in oglinzi. Unii au uitat ca sofatul nu inseamna doar sa tii de volan drept si sa apesi pe frana si acceleratie.
  4. Doamna se asigura din dreapta si pleaca. De abia dupa ce mi-a iesit in fata s-a uitat si in stanga..
  5. Marlan de taximetrist, iese fara sa acorde prioritate si apoi merge cu 20km/h..
  6. Bombardierul cu Mercedes pe contrasens, aproape sa ii ia frontal pe cei ce veneau regulamentar. Probabil in mintea lui e un mare smecher ca a facut manevra aia. Data viitoare sper sa se opreasca singur intr-un stalp cu viteza cat mai mare, nu sa ia pe altii cu el.

3 comentarii

  1. Ultimul, cel cu Mercedesul, este un maaaare dobitoc. Indicator cu limita de viteza, linie continua, trecere pentru pietoni. Ar trebui o lege ca pentru asa ceva sa-ti confiste masina si sa-ti anuleze si permisul…

  2. Nu prea rezoneaza termenul de „bombardier” cu ceea ce sunt ei. Mai degraba „mucosi”, „mucea”, „cacaciosi”, „suboameni”… Ca pana una, alta, asta sunt

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.