Asfalt tango

Adăugat de midant
Raportează ca șters! 100

Cu fiecare zi care trece ma simt tot mai dezamagit de faptul ca in trafic e ca-n viata: nesimtirea invinge!
In videoclip sunt mai multe faze filmate intr-un timp mai indelungat (iulie-septembrie) pe drumurile pe care m-a dus vacanta. Da, am mers si eu cu viteza sau am mai incalcat reguli minore de circulatie si semnalizare, dar n-am pus viata nimanui in pericol. Nici macar pe a mea.
Vizionare placuta in 1080p!

16 comentarii

 1. La minutul 1:00, daca aveai contact cu Peugeot-ul de Alba, erai vinovat, dar… bine ca ai evitat… In rest… interesant clip, cu multi, prea multi…

  • Eu as zice ca nu e asa. De ce? Pentru ca are camera…iar legea e simpla si dovada cu camera in ajuta, pentru ca trebuie sa acorzi prioritate celor ce se afla in interiorul rondului, iar autorul se afla, cel cu peugeotul nu, intrand dupa autor.

  • De ce ar fi fost e vinovat? Ne lamuresti si pe noi? Presupun ca ai vazut ca este un sens giratoriu.

  • Si eu am auzit ca dupa legea noua nu mai trebuie sa te incadrezi. Poti sa faci sensul de x ori pe exterior sa zic asa si atunci intervine asigurarea la schimbarea benzii. Deci grija mare.

  • ovidiu.iuonas

   Eu il vad pe cel cu peugeot-ul ca intrand in sens fara sa il incomodeze pe autor, fiecare avand banda lui. In acest caz, autorul trebuie sa dea prioritate.

  • Din cate stiu eu, fiind doua benzi in sensul giratoriu, iar autorul trecand de pe B2 al sensului peste B1 pentru a iesi, trebuie sa acorde prioritate celui de pe B1 care isi mentine banda. Situatia asta a fost explicata chiar si de Gigina pe facebook.
   Daca gresesc, va rog sa ma corectati.

  • @Ducu TT Faza se intampla in dreptul unei iesiri din sensul giratoriu, e drept destul de aproape de intrarea pe care a patruns Peugeot-ul (0:57). Cele doua vehicule circula putin impreuna in sensul giratoriu (0:58-1:00), iar apoi autorul il paraseste.

  • se numeste ” schimbarea benzii de circulatie fara asigurare”. Pe bune??
   E chiar asa greu sa vezi ca autorul schimba banda 2 pe banda 1 AMBII soferi fiind in giratoriu?
   Era clar vinovat autorul la faza asta!

  • @GeluCJ
   De ce am zis eu asta, era pentru faptul ca in legislatie era trecuta chestia cu prioritate au cei care circula in interiorul sensului…iar atunci autorul ar avea putin avantaj pentru ca era deja in giratoriu, chiar daca circula o portiune impreuna. Oricum, eu am vrut sa subliniez si prioritatea in sens, fata de cei care circula, nu doar schimbarea directiei de mers.
   Multumesc de raspuns.

  • Iarasi discutia cu giratorii. Nu aveai dreptate acolo. Tu ai schimbat banda de pe 2 pe 1. Tu trebuia sa cedezi.

  • @Ducu TT Cu placere 🙂

  • Cel din interiorul sensului giratoriu, cedeaza celui aflat pe banda din exterior. Iesirea dintr-un sens giratoriu se face doar pe banda din exterior. Autorul e vinovat 100%.

 2. @midant 0:20 Dap, ceva de genul: „Nu te-am vazut!” 1:41 Ii doare pe astia fix undeva de indicatoare, marcaje, chiar si de trafic pe sensul opus.
  2:40 Idiotul cu BMW-ul e in plus pe drumuri, poate nu-i strica o pauza de meditatie, asa vreo 30 de zile. 3:25 De acord 🙂
  +
  P.S. Putin mai multa atentie la faze ca si cea din sensul giratoriu (1:00), sa n-ai vreo surpriza neplacuta 😉

 3. In sensul giratoriu ai claxonat gresit. Sa dii mai atent, daca nu stai e foarte bine, inveti acum. Daca va atingeati, era vina ta. Drumur bune !

 4. Plus iar la minutul 1 ai dreptate dar nu pentru tine era problema, cel cu ford-ul alb ar fi trebuit sa dea un claxon pentru ca era de ceva timp in sens pe B1, in cazul tau B1 este ocupata si trebuie sa faci din nou sensul ca sa poti iesi, mare grija. Noroc.

 5. Sunt intr-o mica dilema.
  La minutul 1, cel cu Peugeot e intrat clar dupa autor in sens, chiar aproape cand autorul vroia sa iasa din sens.
  Eu unul in situatia celui cu Peugeot, nu intram in sens pana nu dadeam prioritate tuturor celor aflati in sens. Adevarat ca sunt sensuri giratorii cu mai multe benzi si mult mai mari unde nu prea este practic sa astepti sa se elibereze sensul.
  Inteleg ca iesirea din sens cand esti pe banda 2 se face acordand prioritate celor din dreapta (banda 1) insa mie personal mi se pare fortata intrarea celui cu Peugeot.

  Intrebarea este: semnul ala de cedeaza pe care Peugeot il are se refera strict la cei de pe banda 1 din sens?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!