It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Asfaltarea la români

Adăugat de Tommy
Raportează ca șters! 24

Locația este pe Șoseaua de Centură, mai exact : http://goo.gl/znd5OZ

Acel pod(eț) avea carosabilul destul de bun. Era vechi, dar fără valuri, adâncituri, gropi sau mai cine știe ce . Însă edilii s-au hotărât să-l re-asfalteze.

Așa că au închis timp de o lună sensul pe care circul eu mai sus, și l-au re-asfaltat. După 3 zile de la finalizarea asfaltării, iată starea acelui carosabil. Urme de la anvelope, adânci de 5-10cm în asfalt, valuri de 15-20cm.

De-aia nu avem noi bani de nimic, pentru că asfaltează Dorel și Marcel cu banii publici, însă jumătate din bitum, piatra de 32, nisip și alte componente necesare stabilitații și rezistenței carosabilului le vinde la locatari, să-și asfalteze aleile din curte.

Trebuia să-l lase în plata Domnului în pace de asfalt și să facă pasajele alea subterane și supra-terane cu care ne tot amenință de ani de zile.

5 comentarii

 1. TraficMadrid

  Jalnic! Nu se fac si plangeri la primărâie?
  +

 2. @Tommy, n-ai inteles, daca e bun… nu produce bani (pai nu trebuie sa mai reparam si noi o groapa, sa punem o plomba???)

 3. Este pasaj rutier si este administrat de CNADNR.

 4. @Tommy Pana acum era doar „Dorel” in prim-planul actiunilor de acest gen. Daca-l ajuta si „Marcel” (asta cand a aparut?), nu ne mai miram de nimic.
  +

 5. si ce vrei acum? asa smooth sa te ia somnul?
  la noi limitatoarele de viteza vin standard odata cu asfaltarea, dar sunt cu negativ (gropita)
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!