Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Asigurari si depasiri a la FAILnglia

Adăugat de Mituc
Raportează ca șters! 51

Da, e acelasi meserias in ambele secvente.

3 comentarii

 1. CraiovaTube

  Eu am o curiozitate – in tarile in care se circula cu volan pe partea dreapta(UK si Japonia ma intereseasa in special), se pot inmatricula masini cu volan pe partea stanga, la fel de usor cum se inmatriculeaza in Romania masini cu volan pe partea dreapta??? Adica exista o situatia de reciprocitate sau suntem noi, Romanii mai fraieri?

  La fel, aceeasi intrebare, dar pentru celelalte state europene – cat de usor de usor se inscrie in Franta, Italia, de ex. o masina cu volan pe dreapta?

  Am avut aceasta curiozitate de mai mult timp si nu am gasit raspuns. Multumesc!

  • adicristea

   Sigur că se pot, dar trebuie să schimbi farurile cu unele care bat în direcția opusă, atât. Diferența e că pentru a ajunge undeva eu merg 90% pe autostradă unde nu contează pe ce parte ai volanul, pe când în România ai de depășit. De unde și motivul pentru care îl înțeleg pe ăla cu Mercedes, e foarte greu să depășești, e adevărat că eu l-aș fi lăsat pe autor și m-aș fi băgat după să observ traficul din față (cum fac când vin cu mașina cu volan pe dreapta în România).

 2. am vazut masini cu volan stanga inmatriculate in anglia.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.