Asigurari, depasiri si nu numai

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 63

Exemple despre cum te asiguri, cum depasesti si cum sa nu te comporti in trafic.

8 comentarii

 1. 🙂 Ce voce placuta are copilotul 😉 + …aici si pt faptele bune .

 2. N-am inteles la faza cu politia. Nu te-a incurcat, nu avea linie continua, nu cred ca a depasit limita de viteza … poate nu a avut semnal, dar altceva nu vad.

 3. Ti-ai reparat masina? Cum a fost pana la urma? + ptr video… haios tipul cu Audi de CT…

 4. @audstele01: merci si de + si de complimentul pentru copilot 🙂 Cand se ambaleaza o face mai tare ca mine… e foarte comic momentul.

  @Rares Mincu (FB – pana nu ajung la compu’ la care nu mai vad comentariile de pe FB): e zona cu limita 30 acolo si eu fac stanga la capatul strazii… mai mult de la intersectie pana la acel capat sunt 300m si 3 treceri de pietoni (asta e a 2-a), indiferent cat se grabeste el nu e treaba mea. Daca are o urgenta sa cheme persoanele avizate sau sa se semnalizeze ca atare (eu claxonez la intervale scurte si merg cu avariile). Si asta la modul general… la modul particular era o Dacie 1300 mai veche ca mine, cel putin asa arata, al carei sofer cauta ceva in masina in loc sa se uite la drum.

  @mike_104: nu dar am primit suficienti bani ca sa o repar linistit, dupa re-constatare sau contra-constatare sau cum i-o zice, cred ca merge si un ITP in banii aia, ca tot expira luna asta :)… probabil maine sau poimaine (in functie de cum ma programeaza la service).

 5. De remarcat la 0:12 ca dl respectiv traverseaza pe langa bicicleta. Deci daca se cunoaste asta si se vrea, se poate. 1:16 Rutieristii aveau semnalizarea „defecta” sau n-am vazut eu bine fiind prea departe?
  +

 6. @GeluCJ: Da exista si de astia cu bicicleta, sper sa nu dispara, ci sa se inmulteasca.

  @merepere: sa zicem ca nu ii placerea mea sa franez 20-30 de km la ora (camera stabilieaza franele… si intr-un fel e enervant ca nu se vad pe filmare) si sa trag pe acostament numa’ ca cineva cand depaseste nu se asigura si nu ii in stare sa calculeze daca poate trece sau nu… sau se bazeaza ca eu o sa franez doar nu o sa ma bag in el. Cineva poate sa fie se pare inclusiv Politia. Ai vazut bine ca nu a avut semnal… si ai vazut si cata coloana era… deci tot ce o castigat o fost ca nu sta in spatele unei masini de scoala, ca e rusinos.

 7. am eu impresia sau copilotul cam cobeste? :))

 8. @tutorialelogan: cam da… dar spre norocu’ meu nu ii iese niciodata. Cand ii iese daca scap ii cer numerele la loto 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.