It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Nu asteptam la rand, noi mergem pe pista pentru biciclete si linia continua

Adăugat de A7
Raportează ca șters! 33

Exista doar o banda.

20 comentarii

 1. ”Linia”

 2. O prostie „linea” aia pentru biciclete ! E aberant sa stai pe o banda in timp ce bicicleta trece la o ora

 3. Marcajele alea sunt în primul rând făcute de niște idioți. Practic ăla e marcaj de delimitare a benzilor. Legal, acolo ar trebui marcaj de delimitare a părții carosabile (marcaj de acostament). Glumă: Poliția ar trebui să amendeze administratorul drumului.

  „Pista de biciclete” e o românească din aia trântită în drum. Ca biciclist eu nu recunosc pista aia de biciclete. Aia nu e pistă.

  Nu le țin partea, sunt sigur că așa se strecoară pe oriunde prind, dar e foarte interpretabilă treaba.

 4. Nu conteaza cum este facut banda de bicicleta. Conteaza ca este doar o banda. Dar oameni nu pot sa stau la rand sunt mai smecher, ca asa este mentalitatea asa sunt invatat.

  • a7 – tu unde vezi pista de biciclisti? vezi cumva vreun indicator cu o singura banda + una de biciclisti? momentan eu vad marcaj despartitor de banda primul si abia apoi marcaj de pista de biciclisti. Deci in locul marcajului intrerupt de banda trebuia pus fie marcaj continuu fie marcaj scurt intrerupt pentru delimitare parte carosabila… deci militia rutiera nu poate face nimic

  • Fain acolo la voi in Sibiu, pacat ca vin multi tarani la oras dar chiar si asa, nu vad semnul ala mare si albastru? Sunt partial de acord cu @verderpom, e greseala administratorul ca nu a venit sa verifice ce a facut „Dorel” cu 4 clase daca le are si pe alea, cei cu peste sunt plecati in alte tari, dar nu suntem toti asa inchisi la minte sa nu-ti dai seama care-i scopul acelor delimitari, dar asa sunt romanii, nu toti, aia mai prosti, care se leaga de orice greseala ca si cum el nu greseste niciodata si-i mereu nemultumit. Mi-as dori sa vad initiative de genul cum sunt in Sibiu si cu mare drag as schimba masina pe bicicleta. Felicitari autorului!

  • Te rog scrie un mail la politie si intreaba daca este o banda sau doua. Eu am scris si am primit un raspuns, ca este doar o banda. Scrie si argumentul tau sunt curios ce spun.

   Un marcaj continuu nu se poate ca acolo este parcare daca este marcaj continuu nu ai voie sa parchezi acolo.

   Pana la urma sunt sigur si daca o faci asa
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/K_515_bei_Erichsburg.jpg
   Oameni nu respecta banda si merg cum merg acum.
   Este doar o scuza pentru comportamentul ei si spun ca acum nu e facut bine si de aia pot sa merg cum vor ei.

  • A7 – fa comparatie intre lungimea marcajului din clip si cel de pe wikipedia. Dupa cum ziceam, momentan sunt 2 benzi!

 5. eyesbloom

  Pe ambele sensuri este la fel, nu e ceva ieșit din comun sa se dacă doua benzi, se întâmplă asta zilnic

  • Au fost doua dar din prima au facut banda de bicicleta. Cum spune si numele banda de bicicleta este pentru bicicleta si nu ai ce cauta cu masina acolo, se si vede la giratoriu este lnia continua pe care mergi daca mergi pe banda de bicicleta. Poate banda este prost facut dar fiecare vede ca este banda pentru bicicleta. Cei care merg pe ea o fac ca sunt nesimtit si nu vor sa asteapta la rand ca ei sunt mai schmecher.

  • A7 – Dupa cum ziceam. Ce indica primul marcaj? Banda. Este cumva indicator de 1 banda 1 pista de biciclisti prezent? Daca lipseste atunci raman 2 benzi pentru trafic.
   (2) Mijloacele de semnalizare rutieră se constituie într-un sistem unitar, se realizează şi se instalează astfel încât să fie observate cu uşurinţă şi de la o distanţă adecvată, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, de cei cărora li se adresează şi trebuie să fie în deplină concordanţă între ele, precum şi într-o stare tehnică de funcţionare corespunzătoare.

  • La min 1:00 se vede semnul de bicicleta. In tot sibiul este facut banda de bicicleta asa. Invers se poate spune unde scrie ca acolo este o Banda? Daca nu scrie nu este.

 6. Marcaje retardate, mai ales ca rondul ala (nici semn de giratoriu n-au fost in stare sa puna; mai bine tragem cedeaza+ocolire prin dreapta decat un singur semn) are 2 benzi
  „Fluidizarea” traficului …

 7. tipic romanesti toate comentariile. Cand nu sunt piste, de ce nu avem piste. Cand au facut piste, circulam pe ele ca niste bizoni si comentam ca nu e „marcat cum trebuie”. Vai de capul nostru…se vede de la 2 km ca sunt piste acolo, ce draq…
  Cand traiesti in epoca de piatra, unde sa fi vazut banda + pista + parcari…

  • Tipic românești sunt „pistele” astea. Tipic românești sunt marcajele. Și totuși, de ce trebuie să fie „tipic românesc” când te referi la ceva peiorativ? Hai să o luăm obiectiv, să nu fie „tipic românesc”:

   1. Nu este marcat cum trebuie (nici legal și nici practic). Efectiv marcajul ăla e marcaj care spune că sunt două benzi și le delimitează.
   2. Acolo sunt două benzi, iar una din ele e mâzgălita cu niște linii care nu sunt legale. Putem merge pe prima bandă în toate orașele din România și trasăm linii pentru bicicletă cu creta și gata… sunt piste de bicicletă. Problem fixed. Cool.
   Fix genul ăsta de abordare în comentarii, dar și abordarea pentru infrastructură este din „epoca de piatră”. Succes să mergi pe pista aia nesigură și desenată ilegal!

 8. Cat de dobitoc sa fii sa stai cand langa este liber? Iar ,,linea,, aia spune tot despre tine…

  • Fara cuvinte. Arati ca este egal cum este facut banda de bicicleta, daca e loc mergem peste. Parcam si unde este pentru handicapati sau unde nu e voie si asa mai departe, apoi ne miram ca tara este asa cum este. Tara este cum sunt oameni.

 9. Toti ce idin Sibiu stiu ca marcajele pe portiunea respectiva sunt facute aiurea. Au fost doua benzi…pana s-a facut pista pentru biciclete si a ramas o banda si jumatate. Printre altele, fac si taxi, iar de cate ori opresc pe zona respectiva pentru imbarcare,debarcare client, imi iau claxoane de la „desteptii” care se considera nascuti cu strada. In rest. folosesc banda de circulatie si de multe ori am patit sa-mi zica cate un/o client/a, sa ma bag si eu pe dreapta, ca se grabeste. Raspunsul meu ” Puteati sa faceti comanda cu 5 minute mai devreme. Nu imi cereti sa merg pe acolo, pentru ca nu fac asa ceva.”

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!