It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Atentie la neatentie

Adăugat de Sudsemnatu
Raportează ca șters! 28

Cel cu BMW-ul a vrut sa plece repede sa nu mai stea sa acorde prioritate, era sa se urce pe bordura care delimiteaza pista de biciclisti, norocul lui ca a vazut-o la timp. Din pacate nici autoritatile nu pun acolo un semn de ocolire mare…..

4 comentarii

 1. doctor faust

  valid punctul cu bordura dar hai sa facem o mentiune, de amorul artei.
  oamenii care vin de la hilton n-au nicio sansa. singurii care trec acolo sunt aia care fura ca bmw-ul, in claxoanele disperate ale alora dinspre stirbei, si aia 2-3 care apuca sa treaca pe rosu dupa ce trec pe rosu ultimii care vin de unde vii tu.

  in rest acolo doar se sta. fluxul din sens opus e enorm (in afara weekendului si noaptea), bunavointa oamenilor e 0, de exemplu tu toata filmarea dupa viraj esti fix intre benzile 2 si 3…daca te-ai fi dus in 2, de pe 2-ul unde erai, iesea si ala in 3 dar vorba aia, prioritatea e sfanta si primita de la dumnezeu si nu ne jucam cu ea. etc.

  • iarta-ma ca de pe banda 2 m-am incadrat tot pe banda 2 si dupa aprox 50 de am schimbat banda 2 cu 3 ca vroiam sa fac stanga pe rosetti. Lol.

 2. ce bine i-ai dato doctore!

 3. Pe toata Calea Victoriei e acesta problema cu bordura si nu se poate rezolva simplu. Indicatorul de ocolire ar lua din spatiul pistei si nu poate fi amplasat acolo. Din punctul meu de vedere ar trebui colorata bordura special.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!