It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Atentie la neatentie

Adăugat de adi_cj
Raportează ca șters! 83

18 comentarii

 1. pietonul vai de capul lui, dar pe ala cu clio il bateam si in ziua de astazi! Nu lasi niciodata pietonii pe culoarea rosie, un gest idiot care poate avea consecinte grave!

 2. Exemplul perfect de situatie periculoasa creata datorita mintii inguste a multor participanti la trafic, cei care merg pe ultima banda. Acelasi retard si al pietonului, care traverseaza in fuga.
  Felicitari autorului filmarii pentru reactia rapida.
  In situatia de fata nu merg scuzele: nu folosesc prima banda pt ca sunt gropi, sunt masini parcate etc…

  • AlinRazvan

   tu esti serios? il feliciti pe autor si dai vina pe cei care merg pe b3 si pieton?

  • @AlinRazvan. Normal… ca pietonul avea rosu. Nu avea ce sa caute sa traverseze trecerea de pietoni. Autorul avea verde. Mai priveste o data video-ul si fii atent la semaforul pietonului si la cel al autorului.

  • AlinRazvan

   Scuzele mele, abia acum am vazut ca era semafor 😀
   Totusi, nu te poti astepta ca toata lumea sa mearga in oras ca pe autostrada, pe prima banda

  • Autorul a facut ceva normal pentru un sofer. Intra in reflex sa franezi cand vezi masinile de pe alte benzi franand inainte de trecerea de pietoni si nu numai.
   Ca sunt soferi „panarame” care „nu stiu de astea” e alta poveste.

  • Pentru cei care comenteaza aiurea cu mersul pe B2, B3, B15… lasati-o mai usor. Imediat dupa trecerea de pietoni se face o banda la stanga, probabil cei doi voiau sa se incadreze pentru virajul la stang, sau nu, nu avem de unde sa stim. In zona respectiva multi soferi trec de pe B1 pe B2 pentru a lasa banda libera celor care vin de sub pod, asa ca nu mai fiti voi mari carcotasi

  • @Swizzer Pentru cei care comenteaza ca aia stau pe b3,b5,17 pt ca peste 2 km fac stanga lasati-o mai usor 😉

  • Pentru toti cei de mai sus care va dati atotstiutori de B1, B2, B3 … inainte sa vorbiti, macar verificati intersectia respectiva pe g-maps, sau oriunde altundeva unde credeti voi ca ati putea intelege.

   Felicitari pentru modul cum va dati cu parerea in necunostinta de cauza

  • incepatorul

   @catalinp virajul stanga e la 150m dupa intersectia semaforizata …

  • @catalinp, te-ai activat?
   Vezi argumentele oferite si pune-ti neuronii in miscare, daca nu, lasa asa, prietene, ramai hater-ul de serviciu ca e bine.

 3. ca regula, daca o masina opreste pe oricare banda, mai ales inainte de o trecere de pietoni, franezi.

  • Andrei Ciocan

   Obligatoriu !

  • Ca regula, cand ma apropriu de o trecere de pietoni, incetinesc. Aici discutam de o trecere de pietoni semaforizata unde o cretina s-a gandit acorde prioritate unui minor. Am observat din timp ca cele 2 masini au franat si automat mi-am dat seama ca ceva se intampla (nu mi-am imaginat ca un copil o ia la fuga brusc).

  • ca regula, cand semaforul pentru pietoni e rosu, pietonii nu au voie sa traverseze.

 4. Singurul vinovat este boul cu masina alba care opreste sa-i dea prioritate pietonului cand acesta are rosu. Si bineinteles pietonul care a si profitat. Doi prosti.

 5. adi_cj Chiar daca am vazut filmul cu o anumita intarziere, te felicit pentru atentia in jur si reactia foarte buna la aparitia unui asemenea eveniment mai putin asteptat!
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!