Camera auto 70mai 1S Smart Dash Cam, 1080p, Sony IMX307, Wifi, comenzi vocale,Midrive-D06

Produs din oferta Xiaomag.ro

249,00 lei

249,00 lei

Vezi detailii

Atentie la neatentie – Soferi printre noi #98

Adăugat de Traffic Madrid
Raportează ca șters! 24

Data viitoare cand un „donator de organe” imi va face un gest similar, voi invoca o criza de epilepsie si voi sterge cu el pe jos :))

9 comentarii

 1. ” Data viitoare cand un „donator de organe” imi va face un gest similar, voi invoca o criza de epilepsie si voi sterge cu el pe jos :)) ” ==> Serios ? Este grav ceea ce ai scris in titlu, sper că este o glumă urâtă dar dacă ai o gândire ca aceasta nu ai ce căuta în spatele volanului. La fel cum la un moment dat in viața ta ai fost naiv, arogant, rău, egoist, indiferent ș.a.m.d. , la fel sunt și ceilalți oameni din jurul tău. Poate ar părea o surpiză pentru tine dar și cei din jurul tău sunt OAMENI, deci suntem supuși greșelii ! Dacă te consideri un „șofer” ar trebui să întelegi și să ierți greșelile altora. Nu este ușor dar este necesar. Nu uita, când te enervezi, îțî faci rău doar ție iar când faci afirmații de acest gen, ne faci rău la toți. Sunt mulți oameni needucați care caută justificări ale comportamentului lor de primate pe internet. Caută aprobarea mulțimii. Fiecare indemn la violență le întărește ideea că dacă se comportă așa au dreptate. De aici și violența în trafic. O zi bună.

  • Ok, era o gluma urata, ca tot e sfarsit de an. Dar totusi, sa-l fereasca sfantu` data viitoare :))
   Better?

  • Sunt 100% de acord cu @NZK , am scris si la filmuletzul tau anterior, asa este stilul lor de viata-condus, la un moment dat ar trebuie sa te aliniezi acestui model, chiar daca te deranjeaza ca opresc la intrare in bloc, fac figuri cu moto-bici in trafic, te vei obisnui cu asta, CALMEAZA-TE SI VEI VEDEA CA TOT ACOLO AJUNGI!

   FELIZ AÑO NUEVO!

  • Danastra, sper ca era o gluma indemnul tau… sa ne obisnuim cu idiotentiile si nesimtirea celorlalti? Atunci care mai e rostul regulilor si a respectului in trafic?
   Hai sa ne lasam toti scuipati si loviti si deranjati in trafic, sa vedem unde ajungem😂
   Cert e ca nu o sa schimb eu, sau tu comportamentul de cacao al cretinilor in trafic, pentru ca ei asa sunt obisnuiti.
   Frana in nas intentionat, taie fata, se urca pe tine, iti blocheaza accesul si trebuie sa te calmezi?
   No way!

   La multi ani!

 2. He, he, he, aproape ca acasă…

 3. Vad ca la capitol trafic nici pe acolo nu sunt mai ‘brezi’ decat noi :))

 4. Acolo pe Avenida aceea, in Alcobendas e jale, cunosc traficul 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.