It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Atenție la școală!

Adăugat de Ggg70
Raportează ca șters! 23

Viraj la stânga, așteptând să treacă mașinile din față. Apare o mașină roșie de școală auto, mergând prudent, probabil la primele ore (eu nu sunt atent la ea, mă uit în depărtare). Vrea să facă virajul la dreapta, aproape de bordură, cum scrie la carte, dar oprește să treacă un pieton. Taxiul din urma ei, vrând să cotească și el la dreapta, nu stă mult pe gânduri și acționează prin depășire, știind evident că prima bandă e ocupată de mașini parcate și se încadrează direct pe a doua. Acum mă bag și eu după taxiu, că se eliberase traficul din față, îl văd că „depășește” o mașină ce părea oprită (că doar de aia a depășit, nu?) și observ că mașina respectivă ce păruse staționată acum vrea să intre pe banda a doua, cea liberă. După ce m-am întrebat de ce oare nu îmi acordă prioritate și nici nu semnalizează, m-am oprit și am lăsat-o să treacă, observând apoi că era de școală. După ce am vizionat filmarea mi-am dat seama și de ce se blocase acolo și că ea avea de fapt prioritate. Deci atenție!

Ce mai caută lumea:
 • dinasta corect

10 comentarii

 1. Inainte sa citesc textul chiar vroiam sa zic… scoala avea prioritate acolo.
  Ai procedat prudent si in final si corect chiar daca nu ti-ai dat seama in prima faza. Plus.

  • si sa vezi ce fain e cand te claxoneaza unul dinasta care merge usor usor…. si saracul are dreptate.

 2. Ce e cu Vembeul ala de pe contrasens?

 3. Daca ar fi la „examen” atunci ar fi cel mai rapid mod ca elevul sa rateze evaluarea pentru ca vine un „sofer care stie zona” si ii taie calea si „politistul” pune frana repede ca sa pre-intampine orice pericol = fail.

 4. Cristy SB

  Pot sa dau minus? 🙂

 5. Cum te încadrezi pentru viraj la stânga?!

  • Corect, doar că voiai să zici după virajul la stânga, că de încadrat pentru viraj s-a încadrat bine. Deși am mai auzit la alții că după virajul la stânga te încadrezi unde vrea manevra ta, inclusiv B1. În situația de față te duci pe B3 apoi aplici art. 42. Taximetristul e un jegos, ca în majoritatea cazurilor.

  • Am zis bine, încadrarea pentru viraj. A ocolit centrul intersecţiei şi nu se face astfel.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!