It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Atentioneaza-i fara sa te enervezi

Adăugat de viper33m
Raportează ca șters! 27

Va rog sa fiti voi atenti la regulile ce se aplica in situatiile prezente (n-am avut timp sa le explic prin editare video).

La primul video si eu vroiam sa fac stanga, 5 m mai in fata la semafor ca sa intelegi confuzia mea si de ce nu am depasit pe dreapta.

5 comentarii

 1. +
  Ba poti sa te enervezi. Dar, eventual, doar ” la suprafata”, din vorbe, si alea mai mult pentru tine, in singuratea cabinei. Altfel, masina trebuie condusa la fel de calm ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

 2. Ce a scos degetelul baiatul cu seria 6. Mama mama ce ar merita sa ii fie rupt acel degetel. Sa nu mai aiba ce sa arate

 3. Raspuns la intrebarea de la ultima faza:desi a fost in slow mo.si am dat replay multiplu,nu am putut sa-mi dau seama.Trebuia si un zoom… 😉 😛
  Atitudine normala,discutii civilizate,chiar daca in interiorul masinii le-o bagi si le-o scoti.Cam rar in ziua de azi.+

 4. crinamatei

  regleaza si tu camera aia, parca suntem copii si ne uitam pe geam, jumate din imagine e bordul

 5. nu sunt de acord. poate tu esti o persoana incredibil de calma, dar eu personal sunt unele zile (rare) in care daca nu i-as injura pe astia si daca nu i-as fi spanzurat, as innebuni si mi-ar crapa capul. asa macar ma descarc, nu m-as duce sa ii bat, dar nici sa fiu prostul lor. caci dupa aia ei considera ca e normal ce fac… si ca masina mai scumpa sau tupeul mai nesimtit ii face mai presus de tine.
  Eu unu pe ala cu Mazda, nu l-as fi lasat sa intre, l-as fi tinut acolo pana ma plictiseam… mai ales ca dupa ce ca a fost ghiolban si va depasit blocand contrasensul, a aratat si cat de educat e, injurand pe unu in parcare ca nu a avut loc sa faca el viraj in ac de par (desi masina dinaintea lui a avut loc).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!